Free Angel
13 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Artık günümüzde hiç korkutamayan korku filmleri arasında bence göze çarpması gereken bir yapım. Normalde ani çıkışlar ve sessizlikten sonra yüksek bi sesle korkutan filmlerden nefret ederim ama bu filmde bu hareketler bana basit gelmedi ve rahatsız etmedi. Hatta o kadar yerindeydi ki takdir ettim. Biliyormusunuz yaratıklar hiç olmasaydı bile film gayet güzel gidiyor ve gerim gerim geriyordu. Üstüne bide yaratıklar eklenince bal üstüne kaymak oldu. Antalyaya mağaralara gitmek isterdim hep ama bu filmden sonra beni asla herhangi bir mağaraya sokamazlar :) sahneler karanlık sesler ve görseller süperdi. Finalde çok güzeldi bence ben bu tür finallerde çabuk uyanır hemen çakarım durumu ama vallahi bu filmde inanmıştım finale :) ayrıca herkes kadınların bi anda vahşileşmesini eleştirmiş ama bence çok saçma insanın canı tehlikeye girdiğinde insan bi anda başka birine dönüşebiliyor kendi canını kurtarabilmek için öyle bir ortamda olup can havliyle vahşileşmeleri bence gayet doğal. Kim olsa aynı şeyleri yapardı :)) spoiler:
Bazı arkadaşlar sarahın junoyu haksız yere öldürdüğünü çünkü juno beth' kaza ile istemeyerek öldürdüğünü söylüyor. Ama sarah junoyu bunun için değil onu ölmüş olan kocası ile aldattığı için intikam almak için öldürdü. Yada ölmesine izin verdi. Çünkü kolye kocası paulün kolyesiydi. Ama filmin sonundaki mesaj çok iyiydi. Biz sarahın kurtulduğunu sanarken tam herşey bitmiş derken junonun hayaleti ile birlikte görüyoruz ki sarah mağaradan kurtulamıyor. Demek istiyor ki büyüklük edip affetseydi belkide kurtulurdu. Ama oda kötülüğe kötülükle karşılık verdiği için kurtulamadı. spoiler:
Filmin ikisi varmış gidip onu izlicem sizde bununla başlayım izlemeye iyi seyirler...
Film Başlarda Sıkıcıydı İlk 35 dk'sı Ondan Sonrası Güzeldi Ama İtiraf Edebilirim ki Mağarada İlk Canavarlarla Tanıştıkları An da Hayatımda İlk Defa Korku Fİlminde Komedi Fİlmindeki Gibi Güldüm Ama Yinede İzlenmeye Değer SOnuda Garip 9/10
Filmin başlarında pek bişey yoktu ama mağarada kısılıp kaldıkları andan itibaren gerçekten hasret kaldığımız sahneler vardı tahminimden çok daha iyi çıktı kanlı sahneler çok iyi çekilmiş bi ara gerçekten yaratıklara acıdım iki kadın canlarına okuyordu ve baya çaresiz kalmışlardı;gerçekten setretmeye değer bi film tavsiye ederim.
çok korkunç bir film bence ben acaip etkilendim.Bol bol kan var film bi yeraltı magarasında geçiyor bazen nefessiz kaldığınızı hissediyorsunuz ama soluk soluga bir film..
Karanlık ve bol kanlı bir film...Korku ve gerilim filmi hastası biri olarak açıkcası beni fazla kesmedi ama film bence güsel...Zaten İngiliz Sinema YazarLarı Birliqi tarafından da En iyi Korku filmi seçilmiş...
6 hoş kadın kuş uçmaz kervan geçmez bir mağaraya iniş yaparlar. ve mağaranın derinliklerinde karşılarına gollumvari yaratık kolonisi çıkar. sonrası bilindik şey. ama bu kadınlar tehlikeye karşı savaşabilen kadınlar. arkalarını dönüp kaçanlardan değil. sırf bu sebeple film seyredilebilir.
Fimi beğenmeyenleri anlayamıyorum. Piyasada bir sürü uyduruk korku filmi var. Bu film onlara nazaran gayet başarılı çekilmiş. Filmin çekildiği mekanlar çok iyi. Sizi tamamen gerilimin içine itiyor. Film boyunca gerilimim dinmedi. Gerçekten izlediğim en iyi korku-gerilim filmerinden biri. Filmin sonununa pek anlam veremesem de genel olarak çok güzel bir filmdi. Baştaki kaza sahnesini abartanlar da Son Durak filmlerindeki kaza sahnelerini izlesinler bence. Özellikle Sond Durak 2’nin başındaki kaza sahnesi bence bu kaza sahnesinden kat kat daha iyi.
bu filmde konu güzel ama yaratıklar çok fevri davranmıyolar yanı hep yaratıkların yapması gereken selerı yapıolar ınsan yanı şok olmuyoo ama gusel bı fılm gende
Filmin DVDsine yetişebildim ancak o zamana kadar izleyemediğim için üzüldüm izledikten sonra. İngilizlerin korku yeteneğini konuşturduğu çok başarılı bir gerilim yapıtı olmakla beraber, mekanların insanı filmin havasında tutması, seslerin de destek olarak insanı germesiyle birleşen oyunculuklar çok güzel bir iş çıkarmış. Bence müthiş finaliyle akıllardan uzun süre çıkmayacak bir film. 10/8i hak ediyor..
bi korku filmi için bence gayet güzeldi.film boyunca geriliyosunz ve tabi bayağı da korkuyorsunuz.bi tek eksisi canavarlar hiç inandırıcı durmamş,fazla basit olmş..
Ben filmi çok beğendim..herkes yaratıkların olmasını eleştirmiş ama o yaratıklar olmasaydı bence kızlar arasındaki ilişki yansıtılamazdı.Zaten filmde olay kızlardan birinin arkadaşını yaratık sanıp gırtlağına çekiç saplamasıyla başlıyo.Yani yaratıkların önemli bi rolü var bu filmde.