Cehenneme Bir Adım
3,8

firgano
firgano

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi gerilim filmi özellikle gece izlemenizi tavsiye edrim
emreates198484
emreates198484

29 Nisan 2006 tarihinde eklendi
aslında son durak 3 gitmeyi planlıyordum.tesadüfen bu filme girdim tek kelime söylemek gerekirse eğer gerileceğinz kesın diyorum,kaçırılmaması gerek bence iyi seyirler...
klm-mavigizmo
klm-mavigizmo

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
korku filmi değil ama insan izlerken baya bi gerilio. gerilim hat safhada.. ayrıca sonu gerçekten hiç beklemediğim gibi çıktı en güseli de buydu!
oolmo
oolmo

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film çok skı gerilim. klostrofobisi olanlar kesinlikle çok sıkılacak uzun zamanadır mekan kullanımı bukadar iyi bir gerilim izlemedim kesinlikle değerlendirmek lazım. izleyenler sıkılmayacak. korku kısmı ise biraz sönük kalmış ama ne yapalım gülüseven dikenine katlanır. kadınların dar geçitteki sahnesine dikkat.
sahinali-sahin
sahinali-sahin

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
izledipim en iyi korku filimiydi.izlerken artik bitsin dedim kötü oldugundan diil korktuumdan yani yeter dedim korkudan rengim bezim atti super filim kacirmayin bence uyari:bu filimden sonra magaralara giremessiniz
spidey000
spidey000

23 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Film çok karanlık bir atmosferde geçiyor ve ayrıntıları seçebilmek için kendinizi zorluyorsunuz. Bu noktadan eksik sayabiliriz. Fakat, diğer yandan filmin en büyük artılarından birisi insanı klostrofobik düşüncelere sokması. Birçok sahnede kendinizi boğuluyor gibi hissediyorsunuz. Güzel hazırlanmış, şaşırtıcı bir son ile film güzel bağlanmış. İzlenebilir bir film.

Yinede şu notu düşmek lazım. Sinemada kullanılan görüntü efektlerin birbirini tekrar etmesinden dolayı insanların sahnelere alışması ve senaryolarda bir kısır döngüye kaçınılmaz bir şekilde girdiğinden son zamanlarda insanı gerçekten geren ve korkutan bir film göremiyoruz. Bu film içinde aynı şeyler geçerli. Kötü değil ama çok fazlada gerilicem korkucam diye düşünmeyin fakat klostrofobik korkularınız varsa bir korku, baskı hissedeceksiniz.
nothing-86
nothing-86

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Aklımda kalan birkaç korku filminden bir tanesi. Gerçekten sürükleyici ve hiç sıkılmadan izlenecek bir film olmuş.. Bence korku sevenler kaçırmamalı.
selcukkiran
selcukkiran

20 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Film gerçekten etkileyici ve insanı yeterince germeyi başarıyor.Ayrıca dünyanın ilk yaratıldığı
dönemlerde yaşamış olan ve yeryüzünde kan döküp fesat çıkaran insansı türünden varlıklara da gönderme yapıyor.Yeraltında kimbilir netür varlıklar yaşıyordur...
sightnak
sightnak

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Yaw korkmak için başka nasıl bi film izleyebilrsin aL sana 10 numara korku filmi kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim...
kbyazici
kbyazici

14 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
ring teki korkuyu beklemeyin ama iyi bir korku filmiydi.daha doğrusu gerilim filmi desek olur bunun için. sesi açık unuttuysanız , yandınız demektir. sonu gerçekten ilginç ve şaşırtıcı. izlenmeye değer bir film. iyi seyirler.
Çağlar Y.
Çağlar Y.