Cehenneme Bir Adım
3,8

zipzoo
zipzoo

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok ilginç bi film izlenmeye değer
sahinali-sahin
sahinali-sahin

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
izledipim en iyi korku filimiydi.izlerken artik bitsin dedim kötü oldugundan diil korktuumdan yani yeter dedim korkudan rengim bezim atti super filim kacirmayin bence uyari:bu filimden sonra magaralara giremessiniz
nazhil-hilnaz
nazhil-hilnaz

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film bence korku dalinda son zamanlarin korku filmleri arasinda yinede ön siralarda yer aliyor.. Korku film sevenlerinin izlemesini tavsiye edebilirim..
benden 8 puan almayi basaran bir film...
mcesh
mcesh

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence korku filmi sewiyosaniz izlemeniz gereken filmlerden biri izleyin bisi kaybetmezsiniz.urkutucu sahneleri olmasiyla birlikte konuda surukleyici olduğundan sıkılmadan izlenebilecek eğlenceli bi film olmuş
emre-atabay
emre-atabay

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kadir503 sana kelimesi kelimesine katılıyorum,bencede film gayet başarılı görüntü kalitesi süper.son yıllarda çıkan saçma sapan zombi filmlerinden sonra etkileyici bi film doğrusu.izlerken sanki o mağaralardan geçiyormuşum gibi gerildim.
vipemre
vipemre

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Gayet güzel ve izlenmesi gereken bir film. Ayrıyetten filmin son kısmı çok hoşuma gitti.
diba9493
diba9493

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok uzun süre bekledikten sonra birz hayal krııklığına uğrasam da iyi bir filmdi
emossss
emossss

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Şimdi düşünüyorum da
güzel bir filmdi
atmosfer yakalanmış
ilginç ve ürpertici

2005in en iyisi demişler, sanırım öyle :)
erhodi
erhodi

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kendinizi filmin içinde düşündüğünüzde gercekten geriliyosunuz.. konusu güsel bence .. belirtilmek istenen vurgu da güsel.. en yakın ark in bile olsa yaşamak için her seyi yaparsın...
nirvana-tlg
nirvana-tlg

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
uzun zamandır bu kadar iyi bir korku filmi izlememiştim.. izlemek isteyenler yorumlara aldırmasın... izlenmesi gereken bir film... 10/9
Oğuzhan Mert E.
Oğuzhan Mert E.

3 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Eski bir film olmasına rağmen gerçekten başarılı bir gerilim filmiydi.
Korku unsurlarını pek içermese de bazı sahneler ben bu türün kurdu olmuş biri olarak beni etkiledi diyebilirim.

İkinci filmini henüz izlemedim ama en kısa sürede onu da izleyeceğim.

Bir de şu klasik bu türdeki filmler için ilk yirmi dakika konuya başlangıç olmasa direk esas olaya geçilse çok iyi olur, başları sıkıyor be kardeşim :)

Zaman geçirmek için izlenebilir, tavsiye ederim.