Çılgın İkili 2
4,2

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Henüz beş yıl önce çekilmiş olmasına rağmen bugün aksiyon denince akla gelen ilk filmlerden biri.Özellikle otoban sahnesi sinema tarihinin en başarılı takip sahnelerinden.Michael Bay eleştirmenlere bir türlü kendini beğendiremese de ancak onun gibi yönetmenlerin çekebileceği dev bir prodüksiyon Bad Boys 2.
kadir503
kadir503

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Son yıllarda isminin anılmasına alıştığımız Michael Bay’dan, türünün iyi örneklerinden diyebileceğimiz seviyede bir film. Tüden kastım aksiyon-komedi’dir. Yer yer basit esprilerin yer alması filmi komedi sınıfına da sokuyor; fakat bu espirler izleyicinin ancak yüzünde gülümseme oluşturacak tarzdan. Filmdeki aksiyon üst düzeyde, senaryo tahmin edileceği üzere çok zayıf ve klişelerle dolu. Smith ve Lawrence hiç de fena olmayan bir oyunculuk çıkarmış. Popcorn sinemasının en iyilerinden ancak tam bir film olmayı pek hak etmiyor. İzlenebilecek en keyifli ve eğlenceli filmlerden. Zaman geçirmek için izleyecek film arıyorsanız, bulunabilecek en iyi filmler arasında.
emreavcar
emreavcar

6 Ekim 2003 tarihinde eklendi
michael bay yine teknik yönden birinci sınıf bir film ortaya koymuş. Otobanda takip sahnesi olağanüstü, Lawrence- Smith ikilisi yeterince komik. Her Michael Bay filminde olduğu gibi çok hızlı bir kurguya sahip olan yapımın esas yıldızı ise bence sinematografisi. Sonuçta baştan sona keyifle izlenen 'Bad Boys 2', -biraz uzun olsa da- 147 dakika boyunca seyircisine aksiyon pompalayan bir yapım... (6/10)
odinhan
odinhan

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Özellikle görüntüler ve efektler olarak 1.filmin üzerinde komedi ise aynı makara devam ediyor...
nemesis-2
nemesis-2

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Birinci filmden kat kat üstün bir filmAksiyonla komedinin birleşmesinden oluşan en iyi filmlerden
august-king
august-king

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Basit bir filmden öteye gidememiş aksiyon sahneleri iyidi bütçesi fazla olan bir filmdi galiba ama bir kez izlenebilecek bir film bir de filmin sonunda Fidel Castro’ya bir kaç taş vardı bunu da söylemeden geçemeyeceğim.10/6.5
Alp T.
Alp T.

26 Ocak 2013 tarihinde eklendi
1. filmden daha aksiyonlu, daha komikti. Yani daha iyi. Eğlenceli bir film ortaya çıkmış. Fena değil diyorum ama 3.5/5 veriyorum.
megstory
megstory

14 Haziran 2005 tarihinde eklendi
will smith’i hip hop filmlerinde görmekten sıkılmaya başladım. adrenalin olsun torba dolsun. yine de bazı sahneler özellikle araba sahneleri fena değil. ama smith’in artık biraz olgunlaşıp daha iyi filmler yapmasının zamanı geldi. çünkü gerçekten çok iyi bir oyuncu. bu arada şarkılarının hoşuma gitmediğini belirtmek isterim.