bisikletlikyz
2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle çok güzel bir film..müziklerden bahsetmiyorum bile..oyunculuklar harika mandy moore bile başarılı..mary louise parker asi rockçı kız havasında çok tatlı...kate winslet ise her zamanki gibi olağanüstü.. iki şey her erkek iki şeyi iyi yapabilmeli: romantik olmak ve tütene kadar sigara içmek...efsanevi diyaloglar fazlasıyla var..bir coen kardeşler ve john turturro klasiği
Sopranos dizisinde mafya babası rolunde izledigimiz adamin birden sarkilar soylemeye baslamasi size ilginc gelebilir ama gercekten izlenmeye deger olduguna inaniyorum oyunculuk kalitesi ve yonetmenin Amerika orta sinifina bakis acisi ve elestirileri gercekten cok yerinde ve keyifli.
öncelikle ismi çok hoşuma gitmişti bu filmin... :) kadrosu gerçekten etkileyici... birde istanbul film festivalinin seyirci rekorunu kırdığını okumuştum... öyle girdim sinemaya... fakat benim izlediğim salondaki bütün seyirciler -yaklaşık 20 kişi kadardık- arada filmden çıkınca, sonunu tek başıma izler bulmuştum koca salonda... : ) farklı bir film... sadece birçok yerde kulağımıza çalınan müzikleri için bile izlenebilir bir film... susan sarandon usta işi bir oyunculuk sergiliyor bana göre... kate winslet yine çok güzel... :)
Bu film müzikal seveni kesmez ki şarkıların iyi seçimler olmasına rağmen !Film boyunca boğuk ve sisli atmosfer hiç bozulmuyor bu şekilde filmin ritmine ve konusunun sıradanlığına ayak uyduruluyor. Ama izleyici hep bir kırılma noktası arıyor, beklenti içine giriyor ha oldu ha olacak derken hop film finale geçiyor.Ama Kate Winslet ve Susan Sarandon yıkıp geçmişler. Çok başarılılar.
Bu filmi beğenen, hatta ödül almadı diye üzülenlerin film zevkine şaşarım .. Hollywood un kötü filmleri o kadar çoğaldı ki arkadaşlar kötüleri iyi sanmaya başladılar. .Müzikal seyretmek istiyorsanız tiyatro çoook daha iyi bir seçenek ama bu film bir bütünlüğü olmayan ne anlattığını bilmeyen hani bilgisayar terimiyle Junk bir film.. Kısacası notu 3
-a man without love(engelbert humperdinck) -delilah(tom jones) -piece of my heart(janis joplin) vb. keyifli şarkıları barındıran kate winslett'in varlığıyla muhteşemin ötesine geçmeyi başarmış bir film..
Bu yorumların bu filme yapıldığına inanamıyorum.inanılmaz sıkıcı anlamsız boş vs. bi filmdi bence.puana bakıp aldanıp seyretim hüsrana uğradım.kesinlikle bu puanı haketmiyor.Ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta.
aslında tıtanık flminden dolayı kate winslet hoşlanmamiştim acıkcası..sıl bastan we diyer fılmlerıyle benı kendısıne hayran bıraktı diyebilirim..we bu fılmde ölümle askı birbirinden ayrılmaz bir bütün olarak yansıtması cok güzeldii..:)