Gazap Ateşi
4,4

f-corleone
f-corleone

15 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
ben bu adama hayranımm.. bu kadar mı güzel bir oyunculuk olur ya?? gerçekten farksız gibi..filmin içine çekiyo insanı.. filmde olacakları tahmin edebiliosunuz az çok.. bu eksi bir yön olsa da oyuncuların harika oluşu (d.w dan sonra dakota fanning mükemmeldi, en az I AM SAMdaki kadar) filmin tüm eksi yönlerini götürebilir.. güzel bi dram örneği.. bence izlenmeli..
Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
harıka bır fılımyakın tarıhte yapılmıs bır klasık denıselın oyunculugu ortada herfılımde asıor kendını seneryokurgu muzıkler yonetmen harıkaydı hele kucuk pıta son donemde gelecek vaadeden mınıklerden bırı fılm ızlenmesı gerekır son donemdekı bu kısırsılık kalıtesızlık ıcınde harıka bır basyapıt mutlaka ızleyınn....
ahmet-ertan
ahmet-ertan

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film genel olarak sıkıcıydı ancak sonu gerçekten çok iyiydi.Uzun zamandır böyle bir son seyretmemiştim.
tayfunultraslan
tayfunultraslan

3 Haziran 2010 tarihinde eklendi
film çok uzun matrajlı,gereksiz birçok sahne var..az sayıda aksiyon sahnesi var..bu puanı kesinlikle hak etmiyor.10/6
senward
senward

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kim ölümü bu kadar göze alabilir ki doğrusu çok cesur bi karaktere bu kadar başarılı rolüyle hayat veren d.washington u tebrik etmek lazım doğrusu
lalenuryenici
lalenuryenici

10 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
şiddetle tavsiye edrim .....oyuncu seçimleriyle birlikte muhteşem bir film olmuş..........denzel wasington un en güzel filmlerinden biri....ayrıca dakota faning in performansını çok başarılı buldum..... izleyin derim............ :)
meliteen
meliteen

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
harika bi film olmuş özellikle son sahne mükemmeldi.
free-soul-2
free-soul-2

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ilk 10 filmimi sorsalar arasına girecek filmlerden biri. belki klasik bir senaryo (intikam alma) gibi görünsede. zaten oyunculuğunu çok beğendiğim denzel washington yine çok iyi iş çıkardığı filmlerden biri. paul cameron'ının (görüntü yönetmeni) enfes kamera hareketleri ile dahada güzelleşen bi film. filmin soundtrack'ine dikkat !

not:1987 fransız-italyan ortak yapımı olan ve başrollerini scott glenn, joe pesci, jade malle ve danny aiello oynadığı, elie chouraqui yönettiği aynı adlı filmin bir yeniden çevrisidir.
Adem Horoz
Adem Horoz

11 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Kurgu Olarak Kalite Olrak oyunculuk oLrak Gayet Iyi Fakat Bu Kadar Görsel Efecte Ne Grk Var Tadinda Kalmali Bence Denzel güzel oynamis ve Dakota Fanning i de es geçmemek lzm çok tatli yaa :)
olgun-hakan
olgun-hakan

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
danzel washington ne demeli oyunculuğu gerçekten muhteşem..aksiyonu ve dramı yüzünde çok iyi yansıtıyor..herne kadar filimde bazı şeyleri tahmin edebilsenizde sonuna kadar heycanla seyredebileceğiniz bir film ben açıkçası beğendim ama sonu öyle bitmemeliydi:(
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film bence süper herkesin izlemesi gereken bir film tony scott yine iyi bir film çevirmiş denzel washington oyunculuğunu konuşturmuş
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
ewet gercekten kaLiteLi bir fiLm we ust uste iki defa izLedim....
miroozkan87
miroozkan87

11 Ocak 2006 tarihinde eklendi
sıradan bir konu ama yönetmenlik oyunculuk filmi etkileyici hale getiriyor dekota fanning ile danzel washington harika oynamış sonu etkileyici bitiyor izlenmeli..!!!
esikcini
esikcini

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
hiç bir filmden bu kadar etkilenmemiştim. Mükkemel bir hikaye gerçek bir başyapıt ve mükemmel bir oyunculuk.
elizabeth-jack
elizabeth-jack

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Filmi az önce izledim,uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadım. Oyuncular süperdi bu arada bayıldım.Ama sonu biraz üzdü beni dayanamadım ağladım ne yalan sööyliyim.neyse izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar vaktinizi boşa harcamış olmazsınız :))))))))))))))