burak-kalyoncu
10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bir adamın küçük bir kıza bağlılığı ve sevginin neler yaptırabilceği ancak bu kadar güzel aksiyonla yoğurulabilir. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film 10/10
Tek kelimeyle muhteşem..Oldukça duygusal ama bir o kadarda aksiyon dolu bir film..Denzel her zamanki gibi harika..Dakota Fannıng ise gerçekten yaşından büyük oynuyor..Sonu süprizli hüzünlü gözlerinizin dolmasına engel olamayacaksınız..Tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz.Kesinlikle arşivlik bir film.
danzel washington ne demeli oyunculuğu gerçekten muhteşem..aksiyonu ve dramı yüzünde çok iyi yansıtıyor..herne kadar filimde bazı şeyleri tahmin edebilsenizde sonuna kadar heycanla seyredebileceğiniz bir film ben açıkçası beğendim ama sonu öyle bitmemeliydi:(
denzel washingtona zaten diyecek bir şey bulamıyorum her filmde kendisini belli ediyor dakota fanning bilmiyorum ama bana bütün filmlerinde yapmacık geliyor hiç bir inandırıcılık hissedemiyorum marc anthony e gelince bir film de oynamakla bir hata yapmış bir daha da yapmaz zannederim:) şarkı söylerken mükemmel bir karizması olan adam filmde karizmayı sıfıra indirmiş
film gerçekten çok güzeldi bu filmde bence geleceğin en büyük yıldızlarından biri olan dakota fanning i tanıdım zaten denzel i söylemeye gerek yok yine mükemmel oynamış filmi izlemenizi tavsiye ediyorum