Gazap Ateşi

gerilim ve aksitonda son nokta 10/10. başka söze gerek yok
paranoias
paranoias

28 Eylül 2010 tarihinde eklendi
aslında tüm filmin can alıcı noktası olan küçük kız ve d.washington ın yakınlaşmasını iyi yansıtamamışlar..yani adamımız çok ciddi bir adamdı , gülmezdi , sadece işini yapardı ama birden küçük kız için canını verebilcek kadar sevmeye başladı , işte bunu iyi yansıtamamışlar ve tüm hikayede bunun üzerine oturtulunca filmin yapmacıklığını atamıyorsunuz üzerinizden..benim puanım 8/10
hurolozkan
hurolozkan

4 Ekim 2004 tarihinde eklendi
slm neresi mükemmel anlamadım!sıkıntıdan gidesim geldi.o kadar kötüki en geç 2 ay içinde türkçesi çıkar...
boc3k
boc3k

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çokk ii bence beğenerek izledimm.şiddetle tavsiye ederimm!!10/8
elizabeth-jack
elizabeth-jack

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Filmi az önce izledim,uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadım. Oyuncular süperdi bu arada bayıldım.Ama sonu biraz üzdü beni dayanamadım ağladım ne yalan sööyliyim.neyse izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar vaktinizi boşa harcamış olmazsınız :))))))))))))))
halim-turan
halim-turan

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film gerçekten çok guzel ama herkes washingtonun oyunculugundan bahsetmmiş o zaten kendini ispatlamış ama kimse küçük dakota(pita) dan bahsetmemiş filme en buyuk duyguyu katanlardan biri o yaşta bi kızın bu kadar gusel oynamasaı ve suana kadar sadece 10 (ki bu sadece benim bildigim)filmde rol alması kimsenin dikkatini çekmemiş gibi...
x-bedi--x
x-bedi--x

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
---Hayata fazla ciddiye almadım'Ölesine yaşadım'Soğuk durdum'Herkese her şeye'Biliyorum bir gün gelcek ve ben bile sevmesini öğrenicem'Kalbime en masum bakışın yerleşçek'En kötüler bile bi damla sevgiye muhtaç oldukları için bu hale gelmediler mi???---Muhtaç olduğum da kimse yoktu'hayalini kurduklarım bana hep uzaktı'şimdi yeniden başlasam hayata hayat beni affeder mi???alışkanlıklar geçer mi???biter mi pişmanlıklar???Hiç doğru yapmama izin vermeyen benmiyim???---Gecelerim bu sorularla geçiyor'belki yaptığım en doğru şeydi've ben bunu yarım bırakmıcam?.umarım yolma kimse çıkmaz'ben kendimden korkarken?.---Denzel Washington gülmek çok yakışıyor'filmde ki son bakış hani hayat insanın gözlerinden bir film şeridi gibi geçerde pişmanlık,,,yarım kalmışlıklar,,,istekler,,,yapamadıkların,,,gözünde canlanır'her şey birbirine girer hani'her şeyi bırakır bi çığlık atmak ister yalnızca?---Ben çok keyif aldım izlemekten'hüzünlü sonlar hep üzer'birazda şaşırtır'neyse keyifle izleyin?
fragile1983
fragile1983

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film şimdi bitti çook güzeldi bu kadar tahmin etmiyordum.denzel washington çok iyi oyuncu gerçekten..
esikcini
esikcini

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
hiç bir filmden bu kadar etkilenmemiştim. Mükkemel bir hikaye gerçek bir başyapıt ve mükemmel bir oyunculuk.
Şenyıldız
Şenyıldız

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filme kötü yorum yazanlara anlayamıyorum. müthiş bir seneryo süper oyuncular.danzel tek başına bile götürüyor fimi. film iki buçuk saat olduğu halde bitmesini istemedim.arşivinizde bulunması gereken bir film.10/10
bozoko007
bozoko007

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
yok böle bi film ya bu filmi izledikten sonra dier filmler film mi?? danzel nicolas cageden sonra en sewdiğim aktör oldu bu filmi izledikten sonra:):):)
lemassacre
lemassacre

24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
2005 yili icerisinde seyrettigim en hos film... Senaryosuda guzeldi oyunculukda.Ben dakota fanning i bu filmde tanidim ve oyunculu gercekden kayra degerdi... ozellikel bakislari bir yigin duygu ifade ediyor korkuyu suskunlugu kirginligi herseyi ayni anda ima edebiliyorsirada bekledigim film kurt russel ile cekilmis ve yurt disinda gosterimde olan Dreamer
senanxx
senanxx

1 Şubat 2011 tarihinde eklendi
danzel lin güzel bir filmi harika bir senaryo
ozanozborn
ozanozborn

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sanki bi yerlerden tarantino sihirli çubuğunu deydirmiş bu filme onun izleri var diyordum ki sonradan öğrendim gerçekten de varmış...
klasik sıradan bir konu bu kadar güzel işleniyor ve insanı ağzı açık izlettiriyorsa orda tarantino var demektir.
ayrıca dakota geleceğin yıldızı olacak.benim adım sam filminde de harikaydı bunda da harika
entelektuel-48
entelektuel-48

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok güzel şaşırtan bir film...