Gazap Ateşi

Mükemmel...
kirpiotuzbes
kirpiotuzbes

26 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Danzel abi bve Dakota gerçekten çok iyi performans sergilemiş. Ayrıca ben de filmin ilk yarısının ağır tempoda olduğu görüşlerine katılmıyorum. Olması gereken tempoda. Bu arada Tony Scott da gerçekten klişe gibi görünen bu konuyu iyi kotarmış. Tebrikler...
echiscarinata
echiscarinata

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok beğendiğim filmlerdenn biri hele de danzel washington süper biir oyuncuu tebrik ediyorum
memo1234567
memo1234567

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ya senaryosu çok basit ama sonu insanı şaşırtıyor fena değil... 9/10
enes-zeren
enes-zeren

13 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yazılabilecek en güzel sözler yazılmış.
ayakta alkışlanacak bi film.
filmde danzel washington varsa yorum yazmaya bile gerek yok aslında.Gene filmi mükemmel yapan oydu çünkü.
filmin konusu belki sıradan olabilir ama oyunculuk ve danzel harikaydı.izlenmeye değer yani.
zurih-the
zurih-the

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten hayatımın baş yapıtlarından biri.bu kadar güzel bir seneryo ve kurgu ancak bu kadar güzel yapılarbilirdi.Denzel Washington oyunculuğu zaten kelimelerle anlatılamaz.İzlemeyenler gerçekten kaybedecekler.
bahadirakdeniz99
bahadirakdeniz99

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
10 / 7.3

2. Klasman filmi. Yorumlarda ve puanlamada biraz abartılmış. Çok ekstra bir senaryo ve kurgusu yok. Efsane filmler kategorisine giremez ama yinede belli bir standartın üstünde.
manolyazubaroglu
manolyazubaroglu

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
yine mükemmel bi film daha..the old boy'dan sonra izlediğim ikinci güzel intikam filmiydi..mutlaka izleyin..
ramazancoklu
ramazancoklu

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmi dün televizyonda izledim senaryosuyla ve oyuncu kadrosuyla gerçekten kült filmlerden küçük kızın oyunculuğu da harika bitişi acı oluyor keşke o polisler ani bir baskın yapıp denzeli kurtarsalardı
takometreci
takometreci

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu film kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıt tek replik bu filmi anlatmaya yeter..ben sadece tanrıya kavuşmalarına yardım ediyorum...
denise-001
denise-001

3 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
izlememenin kayıp olacağını düşündüğüm bir film daha.içinize işliyor her bir sahnesi.dakota fanning beni kendine hayran bırakmıştı izlediğimde.gerçekten çok kaliteli bir yapım mutlaka izlenmeli
Erdinç A
Erdinç A

27 Ocak 2019 tarihinde eklendi
danzel washington'ın en iyi filmidir bence. aksiyon polisiye tarzına olağanüstü bir yeteneği var bu adamın ve konu ne olursa olsun role mükemmel uyum sağlıyor. hikaye, adam kaçırma üzerine. koruyucu olarak işe girdiği ailenin küçük kızları fidye için kaçırılan eski bir eğitimli asker ve intikam için yaptıkları. aksiyonu güzel, sürükleyici, intikam duygusunu izleyicilere de yoğun bir şekilde hissettiriyor. finali tek kelimeyle şahane, duygulanmayan yoktur herhalde. mutlaka izlenmeli.
free-soul-2
free-soul-2

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ilk 10 filmimi sorsalar arasına girecek filmlerden biri. belki klasik bir senaryo (intikam alma) gibi görünsede. zaten oyunculuğunu çok beğendiğim denzel washington yine çok iyi iş çıkardığı filmlerden biri. paul cameron'ının (görüntü yönetmeni) enfes kamera hareketleri ile dahada güzelleşen bi film. filmin soundtrack'ine dikkat !

not:1987 fransız-italyan ortak yapımı olan ve başrollerini scott glenn, joe pesci, jade malle ve danny aiello oynadığı, elie chouraqui yönettiği aynı adlı filmin bir yeniden çevrisidir.
seliminyo
seliminyo

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bu film izlediğim en iyi filmdir belkide. gerçekten çok mükemmel bi filmdi. ben hayran kaldım.kesin izleyin 10/10
hilal-demirel
hilal-demirel

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
denzel washingtonun izlediğim en iyi filmi arşivlik değil ama 10 üzerinden 8 lik