cok guzel fılmlerden bırı dıye bılırım adam sandler den de zaten bu beklenırdı cookk dehsett mutlaka ızlenmesı gerekn fılmlerden bırı zamnını işe harcama
Aslında yorum yazmama değmeyecek bir film ama boş zamanlarınızda bizi ne yapmalıyız diye düşünmekten kurtaran bir film tam anlamıyla.. sandler o anlamsız ifadeleriyle dolu suratına bir de hüzünü eklediği zaman sizi bitiren bir film diyebilirim iyi olarak..
süpeer!! adam sandlerin bence en iyi filmi.bir film beni bittikten sonra 5 dakka düşündürüyosa o film bence iyidir.sinema tutkunlarının kaçırmaması gerek.
bu filmle ilgili söylenilcek şeylerin az bile olduğunu düşünüyorum o kadar etkileyici bir film ki...verdiği mesaj da çok güzel.özellikle bazı sahnelerinde ağlamaktan kendimi alamadım duygusallıkla komedinin çok güzel harmanlanıdığı bir film olmuş izlemenize değecek
filme başlarken hakkında hiç bir şey duymadıysanız 'bakıyım geçiyim şu çerez filme' diye oturabilirsiniz. ama aynen kalkamazsınız. gerçekten arşivlik film. ilk bölümü gayet komik ikinci bölüm birden apayrı...akan zaman hakkında, aileniz hakkında düşündürüyor, ağlatıyor. resmen sarsılmıştım. niye uzattım ki 'kate beckinsale' var ve çok şeker oynamış desem de yeterdi :)
giriş iyi, gelişme fena değil, sonuç berbat. kesinlikle zaman kaybı diyemem ama çok şey beklemeyin. komik değil ama belki biraz eğlenceli denebilir. belki. :S