Click
4,4

karamanliorhan
karamanliorhan

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
"aile önce gelir" click izlenmesi gereken filmler sıralamasında önde gelir. :)
tolqaaydn
tolqaaydn

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
cok guzel fılmlerden bırı dıye bılırım adam sandler den de zaten bu beklenırdı cookk dehsett mutlaka ızlenmesı gerekn fılmlerden bırı zamnını işe harcama
club35bucuk
club35bucuk

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
izleyin izleyin izleyin izleyin
daha ne diyebilirim
filmde insanı etkileyecek çok fazla şey var güzel bir karışım yapmışlar dram+komedi+romantizm
samidonmezz
samidonmezz

31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Aslında yorum yazmama değmeyecek bir film ama boş zamanlarınızda bizi ne yapmalıyız diye düşünmekten kurtaran bir film tam anlamıyla..
sandler o anlamsız ifadeleriyle dolu suratına bir de hüzünü eklediği zaman sizi bitiren bir film diyebilirim iyi olarak..
darkness1985---
darkness1985---

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Ben böyle filmleri pek sevmem ama gerçekten iyi bir film olmuş...Sıkılacağımı düşünürken gayet keyifli vakit geçirdim...
omer-saglam
omer-saglam

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hem güldüren hem ağlatan bi film.şiddetle izlemenizi tavsiye ederimhele bi sahnede çok koptum(dil seçeneğini değiştirdiğinde) XD10/10
denizxsahin
denizxsahin

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film di.bu adama bayılıyorum.izleyin çok gülecek ve düşüneceksiniz.eğer düşünmek istemiyorsan izleme
lord-of-warr
lord-of-warr

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
süpeer!!
adam sandlerin bence en iyi filmi.bir film beni bittikten sonra 5 dakka düşündürüyosa o film bence iyidir.sinema tutkunlarının kaçırmaması gerek.
crazygirl4562
crazygirl4562

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filmle ilgili söylenilcek şeylerin az bile olduğunu düşünüyorum o kadar etkileyici bir film ki...verdiği mesaj da çok güzel.özellikle bazı sahnelerinde ağlamaktan kendimi alamadım duygusallıkla komedinin çok güzel harmanlanıdığı bir film olmuş izlemenize değecek
xraser
xraser

3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Son derece mukemmel, bu filmin puanının en az 9 olması gerekiyor diye dusunuyorum.. filmin sonu ve surukleyici konusuyla harikalar yaratmıslar...
guray-27
guray-27

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
filme başlarken hakkında hiç bir şey duymadıysanız 'bakıyım geçiyim şu çerez filme' diye oturabilirsiniz. ama aynen kalkamazsınız. gerçekten arşivlik film. ilk bölümü gayet komik ikinci bölüm birden apayrı...akan zaman hakkında, aileniz hakkında düşündürüyor, ağlatıyor. resmen sarsılmıştım. niye uzattım ki 'kate beckinsale' var ve çok şeker oynamış desem de yeterdi :)
thrashead
thrashead

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
giriş iyi, gelişme fena değil, sonuç berbat. kesinlikle zaman kaybı diyemem ama çok şey beklemeyin. komik değil ama belki biraz eğlenceli denebilir. belki. :S
kurca88
kurca88

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
harika bir film..gülmek harika ama sonuna doğru ağlamamak için kendimi zor tutdum :))
kaankaraburun
kaankaraburun

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
o kadar da güzel değil ama kötü asla değil.
cakabo58
cakabo58

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Gereksiz geyikler yapmadan sizi güldürebilen aynı zamanda duygusallıgıda cok güzel yansıtan bir film kesinlikle izlenmeli