Click
4,4

Şan Yü
Şan Yü

5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
İşte son zamanların en iyi filmlerinden biri....
Aptal hollywood filmlerini beğenip not yağdıranlara sesleniyorum..
Adam Sandler filmi işte , sıradan komik bir film diye düşünüyorsunuz değil mi ?
İşte yanıldınız..........
Evet Güldüğünüz sahneler var ama filmin anafikri , işini bahane edip ailesini boşlayanların aslında neler kaybedecekleri..
Seyredip de etkilenmeyecek kimseyi tanımıyorum..
Kısacası notu > 9
denizcan-yildiz
denizcan-yildiz

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmi şimdi seyrettim sonlarına doğru göz yaşlarımı tutmak için çalıştım ama durmadı gerçekten muhteşem ötesi bir film mutlaka bakılmalı oyunculuklar çok iyi hele adam sandler bu adam muhteşem insan sanki bu filmi seyrettikten sonra bir daha yaşam tarzını kontrol etmeliyim diyor gerçekten olağan üstü bir film mutlaka bakın konusunu okurken bile tüylerim diken diken oluyor böle film olmaz dehşet gzl...
yasar88ant
yasar88ant

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
Müthiş bir film güldürürken ağlatmayı da başarbilmişler.Günümüzün yoğun iş temposundan ailenize vakt ayıramıyorsanız,bu filmi mutlaka izleyin;çok şey öğreneceksiniz çoookkk. 10/10 :)
mrtsvc09-2
mrtsvc09-2

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Uzaktan kumanda filmi gerçekten herkezin izlemesi gereken bir film inanın bazı sahnelerde gülmekten çenem ağrıdı özellikle (patronun masasına çıkıp yellenme sahnesi)ancak duygusal sahnelerde çok iyi hem gülüp hemde ağlamak istiyorsanız 10 numara.Flm eski olmasına rağmen hala izlemeyenler varsa mutlaka izlesin pişman olmaz.
theraflu-85
theraflu-85

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
hayatta her an bişeylerin elimizden kayıp gidebileceğini kafamıza dank ettiren film!
adam sandler herzamanki gibi harikaydı ve bende o kumandadan bi tane istiyorum:)
flood1
flood1

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ben kate beckinsale e hayran olduğumdan dolayı gittim filme fena deildi işte izlenebilir
nhlersyn
nhlersyn

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmin başına komedi diye oturuyorsunuz fakat hüngür hüngür ağlayarak kalkıyorsunuz.. düşünemeden izleyin .. adam sandler war zaten daha ne olsun ;)
jhnnydpp
jhnnydpp

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle çok eğlenceli bi film bn izlerken hiç sıkılmadım çok beğendim 9/10
nigartekin83
nigartekin83

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
Adam Sandler bir harika bu filmde yine dökürmüş. Film çok eğlenceli ve komik bunun yanında çok önemli bir mesaj veriyor herşeyden önce aile geler. Konuyu gerçekten çok iyi işlemişler ve tempo her zaman ayakta tutuluyor. Aile boyu eğlence izleyin beğeniceksiniz. Bu arada filmdeki estetik makyajlarda çok iyiydi. Oscara da adaydı ama olmadı neyse...
ali-kara96
ali-kara96

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
sonunu pek beğenmedim ama yindede değişik bir film olmuş
fhi06
fhi06

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
güldüren,duygulandıran,düşündüren ailecek keyifle sıkılmadan izlenecek harika bir film.
summer-flower
summer-flower

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir film. Güldürmenin yanında düşündüren türden. Mutlaka izlenmeli
dino22
dino22

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Benim notum iyi bu filme. Güldüm mü? Güldüm. Duygulandım mı? Duygulandım. Eğlendim mi? Eğlendim. Bir şeyler öğrendim mi? Öğrendim. Kısaca film gayet yapıcı. Bence izlenmesi gereken bir film. Tavsiyem gitmeniz....:: ÖNCE AİLE ::...
Betsky
Betsky

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film eğlenceliydi. Farklı, komik bir o kadar da duygusaldı. Adam Sandler romantik komedilerde hiç tökezlemiyor.
dhgercekleri
dhgercekleri

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Sonu haric iyiydi ama herkesi mutlu etme istegi yüzünden sıradan bir film olmuş.