Click
4,4

rsimsek
rsimsek

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Arkadaşlarımın da dediği gibi mükemmel bir film ,asıl benim ilgimi çeken ve beni şaşırtan yanı fragmanlarda ve diğer tanıtımlarda filmin duyggusal tarafının gösterilmemesi,bu sayade filmi izlerken umdunuzun ötesinde bişeyle karşılıyosunuz bu da size güzel bie duygu veriyo filmi izleömeyenler neden bahsettiğimi filmi izledikten sonra anlayacaklar.
cagdasbayat
cagdasbayat

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Adam Sandler...Bu film zaten bir adım önde başladı hiç adil değil:) hiç bir an canınızın sıkılmayacağı hem gülüp hem ağlayarak izleyeceğiniz bir film.
tolga944
tolga944

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gözleri dolanlar arasinda bende varim:)aslinda böle filmleri sevmyiom ya komik olcak yada dram ikisi b i arada bizide iki arada bir derede birakiyo,ama izlenmesi gereken aile kavraminin önemini anlatan film olarak aklimda kalacak
adedvet
adedvet

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
farklı, insanı içine çeken, saçma ama hoş bi film:) ama bu puanı alan çok daha güzel filmler var..
pato53
pato53

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
süpeeerrr..sonunu tahmin edip de bu kadar zevk aldığım bir film hatırlamıyorum..olay sadece kumandayla hayatı kontrol etmek değil..olay hiç tahmine demeyeceğiniz yerlere gidiyor..

o "kumanda"nın farklı bir özelliğini öğrendikten soora adamın hayatı değişiyor..ve hikaye hiç ummadığınız yerlere gidiyor..

unutmayın..."aile önce gelir..:))" 9/10
fatiher85
fatiher85

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film güzel bir konuya ve işlenişe sahip.güzel bir komedi filmi olan click i zevk alarak izledim.eminim sizde izledikten sonra benimle aynı duyguları yasarsınız.filmi izlemenizi öneririm.gülmek ve zevkli dakikalar gecirmek için izleyin.
pusko-2
pusko-2

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
hepimiz hayatımızı ileri sararak yaşıyoruz gelecekte mutlu olmak umuduyla film bundan bahsetmiş sadece gerisi hikaye. bundan bahsetmiş olması bile olağan üstü olduğu anlamına gelir
erdam-73
erdam-73

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
"hayatımızda bir kumanda veya ona benzer birşeye gerek yok,kumanda biziz çünkü" hayallerimiz,hedeflerimiz,doğrularımız,yanlışlarımız yani herşeyimizin cevabı yine bizde saklı aslında!! ama önemli olan da bunu görebilmek işte.. bu filmin amacı da bunu göstermek! filmin mantığını anlayanlar,filme bu gözle bakanlar hem eğlenecek hem de dersler çıkarmayı bilecektir zaten!!
filmin sonunu başından anlıyorsunuz belki ama işlenişi,filmin gidişatı değiştiriyor düşüncelerinizi.. başında normal bir yapım işte derken sonuna doğru bağlanıyor düğümler,çözülüyor sorunlar!! ve filmde doruk noktasına ulaşan duygusallık düşündürüyor sizi(kendinizi buluyorsunuz çünkü çoğu yerde..) ve gülüyorsunuz doyasıya her adam sandler filminde olduğu gibi!! bi de ağlamaklı oluyorsunuz işte,daha ne olsun her şey var yani!! bu filme saçma mantığıyla yaklaşanlar,görün artık,amaç nedir filmde bakın.. **HeR ŞeY SiZDe GizLi** !!!!!BuNu AnLaYıN!!!!! bunun için de bu filmi kesinlikle izleyin, önyargılı davranmadan tabii ki:)
sistemin-defosu
sistemin-defosu

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
İzlemeyenlerin çok şey kaçırdığını düşündüğüm ve amerikan komedi filmi beklerken sonunda bir iki gözyaşımın akmasına sebep olan bir film.
Kesinlikle izlenmeli.
animeberker
animeberker

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle mükemmel izlediğim 2 - 3 hafta oldu mükemmel hele köpeklere bayıldım.ördek içinde üzüldüm.yazık oyuncak delik deşik olmuş.makyaj gerçekten gerçek gibiydi(cümle baya düşük oldu).
canerkavas
canerkavas

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
adam sandler tam bu filmlerin adamı. Yine güzel bir film mutlaka gidin.Bu adam kötü projede olmaz.
happytree-friends
happytree-friends

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
1. cd sinde çok güldüm 2. cd sinde hüzünlendim çok güzel bir filmdi 10/10
stormy-girl
stormy-girl

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle süper bir film ılk bolum komedi ıkıncı yarı daha duygusal cok begendım gıtmeyenlerde gtsinn
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
Christopher Walken hayranıyım cok heycanlı ve komik makyajda cok ıyıdı zati aday olmuşdu oscara
Pyramid-Head-2
Pyramid-Head-2

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İşte Böyle Film Yapın Kardeşim ......Bence Çok Güzel Bir Filmdi.....Adam Benim Adam’ım Zaten Robla BeraberBeğenmeyenler Bir Daha Film İzlemesin ...Türk Dizilerini İzlesinler ......