süper bir film,mutlaka seyredin,gülmemek ve duygulanmamak mümkün değil.Canınız sıkılıyorsa ve eğlenecek bişeyler arıyosanız yada sinemaya gidip hangi filmi izleyeceğinize karar veremiyosanız,yapacağınız şey bu filmi izlemek olsun,çünkü istemesenizde eğleneceksiniz!Güleceksiniz,ağlayacaksınız?..
Muhtesem bi filmdi.Ayni zamanda ilk defa bu tur bi filmde agladim.Hayir babam ve oglumda bile aglamamisdim ama Sandler'in babasini olmeden once onunla konusmadigi sahnede gozyaslarima hakim olamadim.
harkulade ... eşsiz ., Evet Aile önce gelir, çok az filimde hem gülüp hem duygulanmışımdır. Adam Sandler aptal bi komedyen değil kesinlikle izlenilmesi gereken bir film
izlediğim en mükemmel filmlerden biriydi.kesinlikle olağanüstü bir film mutlaka izlenmeli bence.film çıkışı hayatta bazı keşke dediğimiz şeylerin aslında ne kadar da gereksiz olduğunu düşündürüyor.çok düşündüren belki bir nebze aklımızı başımıza getiren bir film.çok da eğlenceliydi ayrıca:)
filmi kesinlikle komedi diye izlemeyin.Güleceğim düşüncesiyle izlerseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz + olarak ilk cd beklediğinizi veremeyebilir ama film 2.bölümde coşuyor.Bence türü komediden çok dram.Puan olarak ise bence 7 de kalmalıydı,bu puan fazla.
inanılmaz bir filmdi adam sandler ı aldım komedidir die azçok bilgim wardı zaten dilmle ilgili kumandanın marifetlerini biliodum zaten ama git gide drama we hüzne dönülmesi beni adeta büyüledi komediden duygusallığa geçti birden we artık bu filmden ben bile duygulanabildiğime göre izlemenizi tawsiye ederim puanım 10/8
süper bi filmdi gerçekten adam sandlerın beni ağlattığını söleseler hadi be derdim ama sonunda ağladım hayatımda ağladığım 4. film oldu :) ben 10 weriyorum adam sandlerın da izlemediğim filmi kalmadı