adam sandler bir gün olsun kötü bir filmde oynasa da görsek :D mükemmel bir başyapıt olacağa benziyor... komedi içeriklimi dram mı yoksa başka birşeymi karar veremesekte güzel film diyerek kendimizi avutuyoruz... mutlaka izleyin...
Dram, komedi ve fantastik. Bu üç türün daha önce bukadar güzel buluşup kaynaştığına tanık olmamıştım. Başlarda komediyle karışık sürükleyen olaylar sonlarda yerini hüzün ve dramaya bırakıyor. Tek kelimeyle harika bir film. 7den 70e herkes izlemeli
Bu güne kadar izledigim en güzel filmdi.Bazı yapılan seylerin geriye dönüsü olmadıgını cok güzel anlatıyor... Filmin basında kahkaha krizi atıyorsunuz sonunda gözleriniz doluyor..Mükemmel bir karısım 10 numara bir film
10 puanı hakeden,komedi türünün en iyilerinden olan buna rağmen hüzünlendirmeyi de başaran kaliteli bir film olmuş.özellikle sevdiklerimizin değerini onları kaybedince anlarızmesajını çok güzel bir şeklide vermiş.
gerçekten güzel bi film özelliklede sevgilinizle gitmeniz iyi olacaktır bana güvenin beyenmeyenlerle tartışabilirim okadar iyi ve hoş bir vakit geçiriyoruz perfect
dram, fantastik, komedi..muhteşem bir kokteyl..gayet duygulu,anlamlı,mesaj yüklü bir sinema eseri..ben hiç bir filme 10 puan vermem çünki hiç bir film tam ve mükemmel değildir..ama mükemmele az-buz yakın, nadir sayıda filmler vardır; "Click" te işte insanın 'hayatımın filmi' dediği cinsten bir baş-yapıt..10/9
ilk yarı komedi ama ikinci yarı tamamen drama.tutamadım kendimi ağladım.adam sandler her zamanki gibi gayet başarılı.güzel bir film ama keşke ikinci yarıda o kadar dramatik ve hüzünlü olmasaydı ..ama en azından dramayıda insanlaro ağlatabilcek kadar başarılı işledikleri için tebrik etmek lazım
öncelikle adam sandlere çok beğendiğimi söylemeliyim yada oynadığı filmler çok iyi.onu her zaman komedilerde izliyoruz ama oynadığı her filmde komedinin yanı sıra insanın içini ısıtacak duygusal öğeler bolca yer alıyor ve adam bunu oynarken çok iyi yansıtıyor.bunda karşısındaki partneri de çok etkili.fifty first dates(drew barrymore)-spanglish(paz vega)-punch drunk love(emily watson)bu örneklerden de anlaşılıyo ki partner konusunda çok şanslı bu arada bunlar en beğendiğim filmleriydi.şimdi buna click te eklendi.saçma sapan komedilerden katbekat iyi izlenmeye kesinlikle değer...aynı zamanda partnerde şahane kate beckinsale...;)