Click
4,4

hasanesad1
hasanesad1

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
süpper bir film gidin izleyinn süperrr
yucak56
yucak56

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Click, filmi,hakikaten, mesaji, guzel bir uslupla, guldururken dusunduren denilen tarzda vermis.
post modern cagda, teknoloji bilinci herseyi kusatmis,yararli olacagina, hayatimizi kolaylastiracagina bazen, bizi yonettigne sahit oluyorz bunu guzel bi sekilde anlatmis, oyleki, herseyi bizim yerine dusunen makineler sayesinde, nerdeyse oturup dusunmeden omrumzuu bitiriyoruz.

filmde azrail karakteri yahudi gelenegindeki gibi anlatilmis, ayrica tum dini geleneklerde,hayat degerlidir, omrunuzu bosa harcamayin mesajina uygun birsekilde anlatilmis.teknoloji cilginliginin ileride neden olacagi kisisel,degerler,kulturler bazinda tahribatilara, komik bir tarzda deginmis,,cook ama cok mesaj katilmis
khan5
khan5

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bir film,kesinlikle izlenmeli...hayat güzel beee dedirten bi film,herşeye rağmen,sinirli olduğum bir günün gecesinde izledim bu filmi,öyle rahatladımki,sormayın gitsin..9/10
tolgakon
tolgakon

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Aİle babası filminin bir benzeri diyebilirim. Konu olarak bir klişe gibi kaçsada, hayata dair filmler her zaman hoşuma gitmiştir. Herhalde herkes geleceğini bilse hayatı çok daha farklı yaşarlar, yanlışlarını yapmazlardı. Hoş vakit geçirtecek, iyi bir film izledikten sonraki hazzı duyacağınız bir film.
mcferman
mcferman

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
adam sandlar hayranıyım zaten. çok iyi yapıyor işini. kesinlikle gidilmesi geteken film ama çıkıyo gösterimden vcd ve ya dvdsini alın bi köşede dursun derim
2078alperjoo1989
2078alperjoo1989

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
SÜPER FİLM!
nurcany83
nurcany83

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
İzlerken kendimi filmin kahramanı gibi gördüm. Filme adapte olmmak mümün değil. hafif tebessüm hafif keşkelerle sanki rüyadaymışım giib izlediğim bir film olmuş.
troyblack
troyblack

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
hayatınızdaki güzel anların yanında yaşadığınız sıkıntılarında hayatın bir parçası olduğunu anlamamıza yardımcı olan ders niteliğinde bir film.daha da önemli olan gülmekten kırarken bir yandan da ağlatıyor olabilmesi.boş lak laklar yerine cidden özenli seçilmiş kelimer kullanılmış vede harika bir oyunculuk sergilenöiş.özellikle adam sandler harika.bide tabiki ördek.çok komikti.
dragon-ur
dragon-ur

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu filmi izleyin arkadaşlar... vizyondayken gitmeyi çok istemiştim ve gidememiştim ama sonrasında dvd sini alıp izledim ve kaçırdığım için pişman oldum. insanı hem mutlu eden hemde kendi hayatını sorgulamasını sağlayan bi film. adam sandler ise yine harikaydı...
Nitewalker
Nitewalker

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Yaw çok tatlı çok mükemmel bir film bu.Yeri geldi gözlerim de doldu güldüm de. Mutlaka izleyin
eeou14
eeou14

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Klasik komedi filmi diye niyetlenip izledim ki komedisinden bile şüphem vardı ama uzun zamandır komediyle dramı bu kadar güzel birleştirip klasik bir senaryoya böylesine cuk diye oturtan bir film izlememiştim. Derin manalar içeren, basit konuları önemini vurgulayarak derinleştiren çok iyi bir film
mamisarak
mamisarak

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
harika ötesi muhteşem bir film kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile hayattan bıkkınlık yaşayanlara izletilmesi gerekli...
maneiso
maneiso

31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bir adam sandler kılasiği komedi biraz da hayal daha iyisi ne olabilir ki
huseyin-eyol
huseyin-eyol

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film.
Eğlenceli vakit geçirmek isteyenler mutlaka izlemeli
aykutgorgor
aykutgorgor

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence gerçekten izlenmesi gereken bir film hele hele o babanın oğluna yetişme sahnesi beni çok etkiledi en az 10 defa izledim o sahneyi