saadeterdogan456
10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Filmin başlarında çok ta keyif aldığım söylenemez fakat ortalarında ve sonuna doğru fikirlerim değişti. Bazı espriler çok hoştu. Verdiği mesaj çok anlamlıydı ve bizi yaşamımızı sorgulamaya itiyordu. Acaba ne kadar önemsiyoruz yaşamımızdakileri ve onlara ne kadar vakit ayırıyoruz gibi..İzleyin derim.
hiç bu şekilde bi yorum yapılmadığına eminim ama ben film biter bitmez ağlama krizine girdim ve hala şu an burnumu çekiyorum.bence herkesin izlemesi gereken çok iyi bi film.film basit ve sığ belki ama işlenen konu harika.komedi niyeti ile gimeyin.benim gibi ağlaak için gidin..:)
her zamanki gibi Adam Sandler'in mükemmel bir filmi daha. iyiki Adam'ı keşfetmişler ve biz onu izleme imkanı buluyoruz. Onu izleyebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Cliwe Owen, Denzel Washington gibi oda bu işi biliyor.
daha önce izlemiştim, bu gün tv de gösterdi yine izledim. tek kelimeyle harika duygusal sahnelerde resmen ağlıyorsunuz. diğerler sahnelerde gülüyor, bir yandan hayata dair dersler alıyorsunuz. harika. daha fazla puanı hak ediyor.