Click
4,4

fallenangeledda
fallenangeledda

30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ilk yarıda sıkılıyosun biraz :s ama sonra.. muhtesem bi film..! agladım yani o derece :)
ozan-celikler
ozan-celikler

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
beni böyle uzn zamandr etkileyynn bi film hatırlamıorum teşşkler adam
cemalgirit
cemalgirit

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
genel olarak çok eylenceli bir film ama ben ençok sonuna bayıldım
theerdemsahin
theerdemsahin

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
yanlışlıkla 10 verdim.3 vercektim.cok basit bir film
canocanik
canocanik

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Click i izlemeden önceki günün zamanının çok can sıkıcı ve berbat geçmekte olan bir gün olarak farzedin.bu filmi izledikten sonraki gününüzün geri kalanının ne kadar iyi geçebileceğini moralinizin ne kadar düzelebileceğini hayal bile edemessiniz :)
sozmen81
sozmen81

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film 10/10 filmi izledikten sonra ailenize kesinlikle daha fazla zaman ayıracaksınız...
apostasy84
apostasy84

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
adam sandler in en güzel filmlerinden biri.. baştan sonra sürükleyici bir film... özellikle son sahneleri büyüleyici...
yilda-ak
yilda-ak

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
adam sandlerın en iyi filmi diye dusunuyorum gercekten harıka bır fılm .
muk22
muk22

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gerçekten tek kelimeyle mükemmel bir film.hem güldürüyor hem hüzünlendiriyor aynı zamanda hayatın anlamı anlatıyor.herkese tavsiye ederim.
aydin-ibrahim28
aydin-ibrahim28

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kim ne derse desin gerçekten çok güzel bi film herkesin oturup düşünmesi gerekir özellikle günümüzde daha da fazla düşünmemiz lazım iş telaşı gelecek kaygısı derken elimizde olanların kıymetini bilmiyoruz.daha sonra dabi bakmışız artık çok geç elimizde hiç bişi kalmamış beni gerçek ten de çok etkiledi en kısa zamanda tekrar izlemek istiyorum.herkese şiddetle tavsiye ederim!!!
orhunyldz88
orhunyldz88

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence gayet güzel bi film izlemeye değer yani
osmancoy
osmancoy

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi.kesin izlenilmesi gerekir alınması gereken çok ders var.bence 10/10
yasar-semiz
yasar-semiz

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
acayiiippp komik bi film mantık aramadan izleyinn her sahne komedi
tkarakaya26
tkarakaya26

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Hiç gülerken ağlamadıysanız mutlaka bu duyguyu yaşayın. Hayatı sorgulayan mükemmel bir eser.
Şimdi size kaybolan yıllarınızı verseler neler yapardınız hiç düşündünüz mü? Filmden sonra düşüneceksiniz eminim;)
yncknclgl
yncknclgl

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
gülelim eğlenelim diyenler için güzel bi film olabilir, gerçi ağlattığı sahneler de var ama ben daha filmin başında sonunu tahmin edebildim ki eminim bi çok kişi etmiştir o yüzden çok da hoşuma gitmedi.