Click i izlemeden önceki günün zamanının çok can sıkıcı ve berbat geçmekte olan bir gün olarak farzedin.bu filmi izledikten sonraki gününüzün geri kalanının ne kadar iyi geçebileceğini moralinizin ne kadar düzelebileceğini hayal bile edemessiniz :)
kim ne derse desin gerçekten çok güzel bi film herkesin oturup düşünmesi gerekir özellikle günümüzde daha da fazla düşünmemiz lazım iş telaşı gelecek kaygısı derken elimizde olanların kıymetini bilmiyoruz.daha sonra dabi bakmışız artık çok geç elimizde hiç bişi kalmamış beni gerçek ten de çok etkiledi en kısa zamanda tekrar izlemek istiyorum.herkese şiddetle tavsiye ederim!!!
Hiç gülerken ağlamadıysanız mutlaka bu duyguyu yaşayın. Hayatı sorgulayan mükemmel bir eser. Şimdi size kaybolan yıllarınızı verseler neler yapardınız hiç düşündünüz mü? Filmden sonra düşüneceksiniz eminim;)
gülelim eğlenelim diyenler için güzel bi film olabilir, gerçi ağlattığı sahneler de var ama ben daha filmin başında sonunu tahmin edebildim ki eminim bi çok kişi etmiştir o yüzden çok da hoşuma gitmedi.