Click
4,4

erdemgtr
erdemgtr

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film bize zamanımızın yani hayatımızın her anınının önemli olduğunu ve bazı sıkıcı görünen rutinleri yapmaktan kaçınmamamız gerektiğini bunların kıymetini kaybettiğimiz zaman çok iyi anlayacağımız anlatıyor ve de ailenin işten daha önce geldiğini gösteriyor.ama benim takıldığım nokta bu filmin şu anda göründüğü gibi 8.8 gibi bir puanıda haketmiyor.benden en fazla 6.5 alır.izleyin ilkyarısında gülün 2.yarısında bir aile dramına şahid olun.
legolas-gozde-13
legolas-gozde-13

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence bu flim izlenmeye değer ve ders verici bir flim insanın hayatını her geçen gün kolaylaştıran bişey bulmak istemesi şu an çok yaygın işte bu flimi izleyen böyle bir şeye sahip olursa hayatın anlamını nası yitirdiğini anlayacaktır ben ce harika bi flim bu herkeze tavsiye ederim
ayabenzerim
ayabenzerim

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu film bir olay olacak :)sinemada izleyin.evde izlemenizi tavsiye etmem:)
karizmatik062915
karizmatik062915

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmin gidişine göre ben hiç dram göremeyiz diyordum ama filmde dram daha fazla.
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
süperdi yaaa inanılmaz ötesi eğlenceli :)
Özge O.
Özge O.

3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film beklediğim gibi çıkmasada güzeldi. 95 dakikasını keyifli geçirmek isteyenlere tavsiye edebilirim.
beckhammm831
beckhammm831

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
epeydir bu filmi merak ediyordum. ama bir türlü fırsat olmuyordu. en sonunda geçen hafta gittim. adam sandler yine döktürmüş. komedi ve dram müthis uymuş . tam bir aile komedisi. kesinlikle izleyin.
tayf-2
tayf-2

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bu filme 3 veriyorsan ben sana daha ne diyim,
Mükemmel film,,1010
Ceren S.
Ceren S.

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Her yönden gırgır bi film bekliyodum o haliyle bile güzel olacağını biliyordum ama o duygusal kısımda gerçekten çok ama çok hoş olmş gerçekten kaliteli bir filmdi herkese tavsiye ederim!!
can-aysegul
can-aysegul

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
hem çok komik hem de çok duygusal mutlaka izleyin derim:)
by-bloody
by-bloody

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
filme kendinizi çok kaptırırsanız sonlarında gerçekten ağlayabilirsiniz ... harika
taylor-durden
taylor-durden

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
click komedi unsurları bakımından diğer filmlerden pek de farklı olmayan hatta bruce almightly(ki senaristleri aynı kişiler)ile aynı konuyu farklı yollarla işleyen bir yapım nacak filmi diğerlerinden ayıran iki belirgin özelliği var.bunlardan birincisi filmin içindeki duygusal sahneler ve duygu geçişlerinin ustaca yapılmış olması bir diğeri ise beckinsale ve adam sandler’ın etkileyici oyunculukları.
selenyildiz1992
selenyildiz1992

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence harika ötei bi film hem güldüren hemde ağlatan türden bi film harika zaten adam sandler harika bi oyuncu bence herkes mutlaka izlesin artık piyasada böyle güzel filmler olmuyorr
angelusra-b
angelusra-b

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle cok güzel bir film..ayrıca insana zamanın,ailenin degerini anlatan...müthiş herkesin izlemesi gereken bir film..aldıgı puanında faslasıyla hakkını veren bir film..
jokerr-2
jokerr-2

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
güzel film.özellikle sonlara doğru çok duygusal