Tam bir sinema hayranı olarak gercekten izlediğim flimler arasında ilk 3 girecek kadar iddali bir flim tek kelime ile Mükemmel !. Flimde ne istersenız var gülmek, ağlamak, düşünmek aklınıza gelebilecek herşey bu flimi izlerken gerçekten sizlerde hayatınız da bir kaç değişiklik yapacaksınız bundan emin olabilirsiniz.
Not: Bir çok yazar da köşe yazısına taşımıştır, ben kaçırmayın derim....
Click gerçekten güzel bir film ama daha da güzel olabilirmiş. Özellikle gelecek çok da iyi kurgulanamamış çoğu detay atlanmış. Biraz aceleye gelmiş gibi sahneler. Kol saatleri o zamanda köstekli saat gibi olmaz mı canım?
Ailemizi her zaman ihmal ederiz. Çünkü onlar her zaman ne hissettiğimizi bilirler ve aslında onlarla ilgilenmek istediğimizin ama vaktimizin olmadığının farkındadırlar. Peki ya on yıl sonra? Ya da söylemek istediklerimizi söyleyemeden onları kaybettikten sonra? Neden aslında bizi önemseyenleri ihmal ederiz? Neden sadece seni seviyorum dediğinizde bile delice sevinenlere değil de başkalarına vakit ayırırız? Ve böyle yaparsak yarın neler hissederiz? Bir gün hepsini kaybettiğimizde geri dönemeyeceğimizi, asla düzeltemeyeceğimizi fark ettiğimizde ne düşüneceğiz? Ve o çok istediğimiz arabayı almış, işimizde yükselmiş, muhteşem bir eve sahip olmuş olmamız ailemizi kaybettiğimize değecek mi? Belki süper görüntüler, harika oyunculuklar ve kusursuz bir yönetmenlik yok ama bana bunları düşündürdü. Eğer ailenizi ihmal ettiğinizi düşünüyorsanız izleyin ve benim gibi bunu düzeltmeye başlayın.
harika bi film ya bu kadar güzel olcağını girerken pek ummuyordum ama çok iyi bi film çıktı.espriler çok sağlam uzun süre güldürecek esprilere ve repliklere sahip bir film.ilk yarıda hakır hakır güldürürken ikinci yarısında hüzünlendiriyor.Adam Sandler çok iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha ispatlamıs.sadece komediyi deil dramıda çok iyi oynayabileceğini göstermiş.film sonlara doğru baya etkileyici bir hal alıyor ve çok iyi mesajlar veriyor bence izleyenlere.Hayat geçiştirmeye gelmez! mutlaka izlenmesi gereken ders çıkarılması gereken bir film.hem gülmek hem hüzünlenmek hemde ders almak isteyenler bence bu filmi kaçırmasın 9/10 ben çok eğlendim..
öncelikle adam sandlere çok beğendiğimi söylemeliyim yada oynadığı filmler çok iyi.onu her zaman komedilerde izliyoruz ama oynadığı her filmde komedinin yanı sıra insanın içini ısıtacak duygusal öğeler bolca yer alıyor ve adam bunu oynarken çok iyi yansıtıyor.bunda karşısındaki partneri de çok etkili.fifty first dates(drew barrymore)-spanglish(paz vega)-punch drunk love(emily watson)bu örneklerden de anlaşılıyo ki partner konusunda çok şanslı bu arada bunlar en beğendiğim filmleriydi.şimdi buna click te eklendi.saçma sapan komedilerden katbekat iyi izlenmeye kesinlikle değer...aynı zamanda partnerde şahane kate beckinsale...;)
Arkadaslar hayatımın en güsel filmi oldu bu film. İnsan hayatını irdeleyen komedi ve duygusallıkla harmanlanmış mükemmel bir film. Alınacak dersler çok hayata bakış açım değişti resmen. Adam sandler seni seviyorum :)
vakit geçirmek için gidilen bir pazar filmi olarak düşündüğümüz 1.bölümde gülmekten kırılıp 2. bölümde ağlamaktan bayıldığımız bi filmdi:) beklediğimizin üstündeydi.tavsiye edilir
Arkadaşlarımın da dediği gibi mükemmel bir film ,asıl benim ilgimi çeken ve beni şaşırtan yanı fragmanlarda ve diğer tanıtımlarda filmin duyggusal tarafının gösterilmemesi,bu sayade filmi izlerken umdunuzun ötesinde bişeyle karşılıyosunuz bu da size güzel bie duygu veriyo filmi izleömeyenler neden bahsettiğimi filmi izledikten sonra anlayacaklar.
babam ve oğlum'da boğazımda düğümlenmişti hıçkırıklarım,gülmeyle ağlama arasında bi yerlerde duruyordum.bu filmde ise,gülerken gözlerimin dolduğunu fark ettim,hatta ağladım da.hollywood filmi de olsa,değerlerimizi,kıymetini bilemediklerimizi çok iyi hatırlattı bana.bu filmler tuttuğu sürece,değerlerimizle ilgili bi sorun var demektir. koleksiyona katılması gereken filmlerden biri bnm için,özellikle yönetmenle adam sandler arasındaki iş uyumuna hayranım,bi araya her gelişleri bence büyük birer olay (:
Ben filmi çok beğendim.herkesin söylediği gibi güldürürken bir bakmışsınız gözleriniz dolmuş..böylesi bir film..Ayrıca insanın insan yanını dürten bir takım öğeler içeriyor.Örneğin aile hayatı gibi..Kesinlike izlenmeli