Click
4,4

emmesen
emmesen

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İlk defa bir komedi filminin bu kadar düşündürdüğünü gördüm. Harika bir filmdi. Filmin sonlarına doğru nedendir bilmem ama gözlerimden yaş geldiğini gördüm. 10/10 verdim
healer28
healer28

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mükemmel duygular yaşatacak bir yapıt.9/10
alba42
alba42

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İçinde müthiş mesajlar yatan çok başarılı bir film.3 puan falan verenler var onlar keslnlikle filmden anlamıyor merak etmeyin siz.İzleyin ve görün.10/9.
krmht3
krmht3

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
insan gerçekten eğlenceli vakit geçiriyo. gözlerimde yaşlar varken bi yandan da kahkaha atabildim. çok etkileyiciydi. tabi 10/10
teenyoung
teenyoung

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bu Filmi 1,5 Sene Önce Almıştım Orada Duruyordu İzlemek İstemiştim Ama Nasip Olmadı Şimdi İzledim Gerçekten Manyak Bİr Fİlm Böyle Bİr Film Bulamazsınız Komediden Drama Nasıl Geçmişler Adamın Yaşadıklarıda Beni Bayağı Bir Derinden Etkiledi Gerçekten Manyak Bir Film Böyle Konulu Film Çekilmemiştir Herhalde 10/10...
tayf-2

hoş bir film olmuş. eğlenceli izleyeni sıkmıyor. 10/7
gurayyalilar
gurayyalilar

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmi kesinlikle komedi diye izlemeyin.Güleceğim düşüncesiyle izlerseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz + olarak ilk cd beklediğinizi veremeyebilir ama film 2.bölümde coşuyor.Bence türü komediden çok dram.Puan olarak ise bence 7 de kalmalıydı,bu puan fazla.
dkizilkaya-51
dkizilkaya-51

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Herşeyden önce aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor. Filmi begenmemiş olmak için gerçekten çok duygusuz olmalısınız.Özellikle Filmdeki Makyajlar çok harika Zaten Oskar ada bu kategoriden aday olmuştu.
Tek kelimeyle 10/10
1903erhan
1903erhan

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Adam Sandler yine döktürmüş. Film bittiğinde hayatınızı ve ailenizi daha çok düşüneceksiniz. Arkadaşa katılıyorum ; izlemeden ölmeyin :) 10/10
vuralceliker
vuralceliker

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İnsana eldekilerin ve yaşamın değerini hissettiren müthiş bir film. Ağlamamak ve tebessüm etmemek zor..Tavsiye ederim 10/10
jordan85
jordan85

9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bende filmi ilk başta komedi zannediyordum ama öyle değilmiş.Film neşeli başlıyo sonra drama dönüyo ama sonu gene neşeli bi şekilde bitiyor.İzlediğim en iyi Sandler filmi...
becqaly
becqaly

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
izlediğim ve etkisinde kaldığım ender filmerden birisi ..izlemeden ölmeyin =)
humaniac
humaniac

26 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Komedi diye izlemeye başladım sonunda şaşkına döndüm... Çünkü hüngür hüngür ağlıyordum! İnanılmazdı... Çok iyi bir film ben bu filme puan falan kırmam! 10/10