tarz olarak diğerlerinden farklı bir film olmuş özellikle anne ve babanın değerini vurgulayan bir film ama yorumlardaki kadar komik ve etkileyici bir film değil
bence film çok fazla havada kalıyor. ailenin önemi gerçekten güzel bir şekilde vurgulanmış fakat adam sandler in kendine özgü oyunculuğu bu filmde biraz vasat kalmış. duyguların tam aktarılamadığı görüşündeyim. yine de izlemeye değer.
jim carrey'e fazlasıyla özenen bir şahsiyet olan adam sandler artık özenti ötesine geçmeyi başarmış ve geçen yıl sinemalarda oynayan carrey filminin benzerini çekmeyi başarmış. tebrikler sevimsiz adam!!
Aslında yorum yazmama değmeyecek bir film ama boş zamanlarınızda bizi ne yapmalıyız diye düşünmekten kurtaran bir film tam anlamıyla.. sandler o anlamsız ifadeleriyle dolu suratına bir de hüzünü eklediği zaman sizi bitiren bir film diyebilirim iyi olarak..
Televizyon karşında birşeyler atıştırıp, ayrıntılara takılmadan izlenecek, ''eğlencelik'' bir ev filmi. Görsellik, oyunculuk vs. beklemeye de gerek yok zaten..
bence film eğlenceli ama olayların gelişmesi ve sonuna doğru olan burda söyleyemiyceğim şeyin öyle olduğu çok belli olmuş bunun dışında gerçek üstü ve güzel bir film olmuş
gülelim eğlenelim diyenler için güzel bi film olabilir, gerçi ağlattığı sahneler de var ama ben daha filmin başında sonunu tahmin edebildim ki eminim bi çok kişi etmiştir o yüzden çok da hoşuma gitmedi.