bewhy-2
14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Eğlencesine seyredilecek, hoş ve boş film..Ama sanırım benim de boş bi anıma denk geldi ki, bi komedi filminde ağlayabildim.. Bu filmin ağlanacak bir film olduğu anlamına gelmiyor tabi yanlış anlaşılmasın ;)
click komedi unsurları bakımından diğer filmlerden pek de farklı olmayan hatta bruce almightly(ki senaristleri aynı kişiler)ile aynı konuyu farklı yollarla işleyen bir yapım nacak filmi diğerlerinden ayıran iki belirgin özelliği var.bunlardan birincisi filmin içindeki duygusal sahneler ve duygu geçişlerinin ustaca yapılmış olması bir diğeri ise beckinsale ve adam sandler’ın etkileyici oyunculukları.
Bence Bruce Almighty taklidi olmaktan öteye gidememiş bir film,bu konu daha önce işlendi hem de daha komik bir biçimde Jim Carrey'nin mükemmel oyunculuğu ile.Adam Sandler da başarılı bir performans sergilemiş ama dramın dozunu bir yerden sonra abarttıklarını bu nedenle çok sürükleyici olmadığını düşünüyorum.
"of be,ne filmdi.unutulmaz.en iyi komedi filmi.adam sandler için bir dönüm noktası" denilebilecek bir film olmadı benim için.idare eder,orta karar bir komedi olmaktan öteye geçemez bana göre.çok sıra dışı olması ilgi çekici gibi gözükse de hiç de öyle değil.ben bayılmadım.ama idare eder.izlemek isterseniz,gitmeyin diyemem;ama birşey kaybetmeyeceğinizin garantisini verebilirim.