Çok keyif alarak izlediğim bir film. adam sandler gerçekten iyi bir oyuncu. filmden çok fazla ders çıkarılabilir. insanların geçen zamanılarının ne kadar önemli olduğunu ve onu iyi değerlendirmemiz gerektiğini anlatan çok tatlı bir film.
Başından sonuna kadar izleyiciyi kendine bağlayabilen, ilk yarısında güldüğümüz, diğer yarısında hüzünlenip hayatın anlamını sorguladığımız müthiş bir yapım. İlginç senaryosu, komik esprileri, değişen yapısı ve sürprizleriyle bence mutlaka izlenmesi gereken bir film. Hem eğlenmek hem duygulanmak için birebir. Kaçırmayın derim. 9/10
filme komedi kategorisinde gostermek yanlis olur. ben biraz gülerim diye dvd sini aldım fakat tam tersine ağlatacak kadar duygusal bir film çıktı şikayetçi değilim aksine çok çok keyif aldım. sitedeki yapılan yorumlara hak vermemek mümkün değil. İzleyin sizde şaşıracaksınız. izlemeyende kalmasın gerçekten. bana kelebek etkisi filmini hatırlattı. tabiki kelebek etkisiyle kıyaslanamaz bile. Ama 10 üzerinden 8 i rahat hakediyor film. birde filmi izledikten sonra nedense ailemi aradım ve uzun zamandır da görüşmediğim abimle görüştüm. :) niye yazdiysam son cümleyi :)
çok güzel bi film gerçekten çok güldüm ve çok duygulandım zaten sonlarda iyice duygu yoğunluğu yaşadım gerçekten bişilerin değerini bilmekle ilgili çok ii msjlar veren bi film ben bu filme 10/8.5 verdim
hayatta her an bişeylerin elimizden kayıp gidebileceğini kafamıza dank ettiren film! adam sandler herzamanki gibi harikaydı ve bende o kumandadan bi tane istiyorum:)