Click
4,4

curlyteddybear
curlyteddybear

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerçekten hoş bir filmdi.aşkın geriye atıldığında nasıl d pişman olunduğunu bazn can sıkıcı şeylerin bile tadının olduğunu çok iyi anlatmış..izlendiğinde insanın içine hafiften burkan bir film..
mediha199
mediha199

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
Mükemmeldi , bir ara gözlerim doldu. Ama sonra... :)
hafize-2005
hafize-2005

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
film çok eğlenceli başlıyo ama sonuna doğru biraz dıramatikleşiyo... ben filmi beğendim... Adam ve Kate filme ayrı bir tat katmışlar diebilirim... hoş ve eğlenceliydi... biraz ilginçti ama sonunu herkes tahmin edebilir... :)
animeberker
animeberker

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle mükemmel izlediğim 2 - 3 hafta oldu mükemmel hele köpeklere bayıldım.ördek içinde üzüldüm.yazık oyuncak delik deşik olmuş.makyaj gerçekten gerçek gibiydi(cümle baya düşük oldu).
mrtzmbk
mrtzmbk

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
Hayatınızda izleyebileceginiz en ii film...
selim-gerceker
selim-gerceker

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu film cok komik beni acıkcası cok güldürdü ama aglattıda özelliklede ölüm sahnesi hakikaten cok manyaktı bu filmi tüm arkadaslara öneririm hem güldürüyo hemde aglatıyo
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
Christopher Walken hayranıyım cok heycanlı ve komik makyajda cok ıyıdı zati aday olmuşdu oscara
adnoka
adnoka

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
1.japon iş adamları ile görüşme sahnesi2. patron ile diyalog 3. renk değiştirme bu bölümlere bittim doğrusu. Kayda değer harika bir komedi/dram ikilemi. İlk defa komedi ile dramı bu filmde harika uyarlamışlar bana göre. Mutlaka izleyin.10/8.
lord-of-warr
lord-of-warr

süpeer!!
adam sandlerin bence en iyi filmi.bir film beni bittikten sonra 5 dakka düşündürüyosa o film bence iyidir.sinema tutkunlarının kaçırmaması gerek.
starsboy19
starsboy19

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izledim en güzel filmlerden biri..
mntopcu-67
mntopcu-67

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
Hayatı hep bir şeyler yüzünden ertelemel isteriz. Zaman geçse şunu bi atlatsam yada yaşamamış olsaydım deriz. İşte bu filmde acı da tatlı da olsa her anımızı doyasıya yaşamamız gerektiği çok güzel bir biçimde anlatılıyor. Açıksası filmi izlemeden önce böyle bir ders alabileceğimi düşünmüyordum. Sadece iyi zaman geçirmek için değil, bir şeylerin farkında varmak için de izlenmesi gereken bir film. Tavsiye ederim.
iw3rs0n1985
iw3rs0n1985

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
film çok güzeldi... insanın hayatında her dakikanın nekadar önemli olduğunu anlatıyor. komik aynı zamanda duygusaldı.. adam sandler e yakışan bir film olmuş. tavsiye ederim.
pislick07kaan
pislick07kaan

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
zevki bi film izlerken hiç sıkılmıyosunuz. big dady gibi olamaz ama bu film de çok iyi.
fbonurusluca
fbonurusluca

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmin başlarında belki iş, aileden önce gelir diyebilirsiniz.Ama filmin sonlarına doğru bu kararınızın değişeceğinden eminim.
Kelebekk
Kelebekk

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
amaa coq qüseldiiii=( aglıcamı hiç tahmn etmiodm süperdi sadece islein diorm!