süper bi filmdi gerçekten adam sandlerın beni ağlattığını söleseler hadi be derdim ama sonunda ağladım hayatımda ağladığım 4. film oldu :) ben 10 weriyorum adam sandlerın da izlemediğim filmi kalmadı
müthiş bi film olmuş.yani söyleneck başka bi şey yok hiç bi sahnesinde sıkılmadan izleneck bi film.hatta defalarca izleneck bi film.benim en beyendiğim yerleri ise patronunu tokatladığı sahne bide oğlunun düğünü sırasındaki tüm sahneler.
İşte Böyle Film Yapın Kardeşim ......Bence Çok Güzel Bir Filmdi.....Adam Benim Adam’ım Zaten Robla BeraberBeğenmeyenler Bir Daha Film İzlemesin ...Türk Dizilerini İzlesinler ......
İnsanın geçmisini sorgalaması gerktiğini çook iyi anlatan ve izlerken insana keyif veren bir film. Gerçekten çook iyi herkese, tavsiyem bu filmi izleesidir.
hayatımda izlediğim en güzel filmlerden bitanesi 10 üzerinden 100 veriridim ama olmadığı için bende 10/10 veriorum.gerçekten bir başyapıt olabilecek kadar güzel.