ramazancoklu
7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tarz olarak diğerlerinden farklı bir film olmuş özellikle anne ve babanın değerini vurgulayan bir film ama yorumlardaki kadar komik ve etkileyici bir film değil
İzlemeyenlerin çok şey kaçırdığını düşündüğüm ve amerikan komedi filmi beklerken sonunda bir iki gözyaşımın akmasına sebep olan bir film. Kesinlikle izlenmeli.
Komedi filmi olarak değerlendirip izlemeye kalkmayın çünkü babam ve oğlum filminde bile ağlamayan ben bu filmden hüngür hüngür ağladım nedendir bilinmez...
10 puanı hakeden,komedi türünün en iyilerinden olan buna rağmen hüzünlendirmeyi de başaran kaliteli bir film olmuş.özellikle sevdiklerimizin değerini onları kaybedince anlarızmesajını çok güzel bir şeklide vermiş.
bence film çok fazla havada kalıyor. ailenin önemi gerçekten güzel bir şekilde vurgulanmış fakat adam sandler in kendine özgü oyunculuğu bu filmde biraz vasat kalmış. duyguların tam aktarılamadığı görüşündeyim. yine de izlemeye değer.
adam sandler filmlerini çok abartı bulmama rağmen,bu film gerçekten çok ders verici,çok sürükleyici,ağlarken gülebildiren ve bittiğinde kendinize çeki düzen vermenizi hissettiren çok hoş bir film olmuş.İzlenmesini tavsiye ederim.
gülelim eğlenelim diyenler için güzel bi film olabilir, gerçi ağlattığı sahneler de var ama ben daha filmin başında sonunu tahmin edebildim ki eminim bi çok kişi etmiştir o yüzden çok da hoşuma gitmedi.