Click
4,4

ramazancoklu
ramazancoklu

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tarz olarak diğerlerinden farklı bir film olmuş özellikle anne ve babanın değerini vurgulayan bir film ama yorumlardaki kadar komik ve etkileyici bir film değil
sistemin-defosu
sistemin-defosu

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
İzlemeyenlerin çok şey kaçırdığını düşündüğüm ve amerikan komedi filmi beklerken sonunda bir iki gözyaşımın akmasına sebep olan bir film.
Kesinlikle izlenmeli.
sercanozel
sercanozel

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ya ortada orjinal bi fikir var ama nasıl işlenmiş bu fikir iyimi ?? bence değil çok kafa karıştıyor .keşke izleseydim denecek bi film değil !
siphansi
siphansi

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
konusu gercekten ilgi çekici ama onun haricinde hiç beğenmedim.sıradan ve sıkıcı..
trkrts
trkrts

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Komedi filmi olarak değerlendirip izlemeye kalkmayın çünkü babam ve oğlum filminde bile ağlamayan ben bu filmden hüngür hüngür ağladım nedendir bilinmez...
dvddedvd
dvddedvd

30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Aile temelli ailece izlenemeyecek bir film.
camurcu
camurcu

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
10 puanı hakeden,komedi türünün en iyilerinden olan buna rağmen hüzünlendirmeyi de başaran kaliteli bir film olmuş.özellikle sevdiklerimizin değerini onları kaybedince anlarızmesajını çok güzel bir şeklide vermiş.
freekness
freekness

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence film çok fazla havada kalıyor. ailenin önemi gerçekten güzel bir şekilde vurgulanmış fakat adam sandler in kendine özgü oyunculuğu bu filmde biraz vasat kalmış. duyguların tam aktarılamadığı görüşündeyim. yine de izlemeye değer.
burcuyildiz1985
burcuyildiz1985

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
adam sandler filmlerini çok abartı bulmama rağmen,bu film gerçekten çok ders verici,çok sürükleyici,ağlarken gülebildiren ve bittiğinde kendinize çeki düzen vermenizi hissettiren çok hoş bir film olmuş.İzlenmesini tavsiye ederim.
nillesss
nillesss

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
eğlence amaçlı gitmiştim,ama beklentilerimden farklı çıktı...boş bi film olmasada mesajı direk veren filmlerden...
knake-2
knake-2

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film başlarda komedi filmi izlenimi veriyor. ama daha sonra "bakın, yaşlanınna böyle olmak istemiyorsanız..." mesajı veriyor. bi ara izleyin.
tiktak
tiktak

31 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
seni ortalama orta gelirli berbat aile arabası..seni seviyorum
theerdemsahin
theerdemsahin

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
yanlışlıkla 10 verdim.3 vercektim.cok basit bir film
yncknclgl
yncknclgl

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
gülelim eğlenelim diyenler için güzel bi film olabilir, gerçi ağlattığı sahneler de var ama ben daha filmin başında sonunu tahmin edebildim ki eminim bi çok kişi etmiştir o yüzden çok da hoşuma gitmedi.
hitman-punisher
hitman-punisher

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hem güldük hem ağladık,, manyak bi film