çok güzel bi film gerçekten çok güldüm ve çok duygulandım zaten sonlarda iyice duygu yoğunluğu yaşadım gerçekten bişilerin değerini bilmekle ilgili çok ii msjlar veren bi film ben bu filme 10/8.5 verdim
bence bu flim izlenmeye değer ve ders verici bir flim insanın hayatını her geçen gün kolaylaştıran bişey bulmak istemesi şu an çok yaygın işte bu flimi izleyen böyle bir şeye sahip olursa hayatın anlamını nası yitirdiğini anlayacaktır ben ce harika bi flim bu herkeze tavsiye ederim
kesinlikle cok güzel bir film..ayrıca insana zamanın,ailenin degerini anlatan...müthiş herkesin izlemesi gereken bir film..aldıgı puanında faslasıyla hakkını veren bir film..
duygusallık ve komedi birarada ancak bu kadar güzel işlenebilir.. kahkahalar atarken bir anda ağlamaya başlıyorsunuz.. ayrıca oyuncular film karakterlerine son derece uyumlu seçilmiş..
50 ilk opucukten sonra,adam sandler ıkıncı kez hayran oldum.gulerek baslayıp,gozyaslarıyla bıtırdım.mutlaka ızlenmesı gereken bı fılm.tadını cıkarın fılmın,ve tabıkı en onemlısı aıle once gelır....