Click
4,4

osmancoy
osmancoy

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi.kesin izlenilmesi gerekir alınması gereken çok ders var.bence 10/10
reaper205
reaper205

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
son zamanlarda izledigim tartışmasız en iyi film
devil-boran
devil-boran

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İnsanın geçmisini sorgalaması gerktiğini çook iyi anlatan ve izlerken insana keyif veren bir film. Gerçekten çook iyi herkese, tavsiyem bu filmi izleesidir.
cemvolkan61
cemvolkan61

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Arkadaslar hayatımın en güsel filmi oldu bu film. İnsan hayatını irdeleyen komedi ve duygusallıkla harmanlanmış mükemmel bir film. Alınacak dersler çok hayata bakış açım değişti resmen. Adam sandler seni seviyorum :)
redman06
redman06

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
süper 1 film arkadaşımda izledim çok komik 10/10
utku-civelek
utku-civelek

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken; gerek duygusallık bakımından gerek anlattıkları açısından harika bir filmle karşı karşıyasınız ! İyi seyirler ...
krmht3
krmht3

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
insan gerçekten eğlenceli vakit geçiriyo. gözlerimde yaşlar varken bi yandan da kahkaha atabildim. çok etkileyiciydi. tabi 10/10
zekeriyyaa
zekeriyyaa

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
arkadaslar film acayip gusel..konusu, istedigim seyi kumanda ile yonetebileyim diyen insanlara cvp olarak kurulmus.komedi filmi olarak gorunsede bence duygusal yonuyle komediyi bastiriyor...aldigi puanada bakarak konusursak kesinlikle izleyin....
dkizilkaya-51
dkizilkaya-51

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Herşeyden önce aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor. Filmi begenmemiş olmak için gerçekten çok duygusuz olmalısınız.Özellikle Filmdeki Makyajlar çok harika Zaten Oskar ada bu kategoriden aday olmuştu.
Tek kelimeyle 10/10