Click
4,4

cybilla
cybilla

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmde verilen msj cok guzeldi.david hasselhoff bu kadar sene sonra daha da mı yakısıklı ne :) mutlaka seyredin.
fundatalay
fundatalay

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Evde izlerken çok zevk aldık. Ağlatan bir komedi filmi.
kaankizilkan
kaankizilkan

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
eğer ailenizin içinde bir sorun varsa sık sık kavgalar ve huzursuzluklar oluyorsa oturun hep bereber bu filmi izleyin ben ce tek ilaç 10/10
orkunkom-18
orkunkom-18

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
tam göz yaşlarıma hakim olamıyodum salya sümük ağlıcakken adam sandler yaptı yapıcağını ve birden gülme aldı beni hem ağlıyom hem gülüyom süper bi film olmuş anlatılmas yaşanır denecek tarzda ben klasik amarikan komedisi beklerken karşıma çok basit esprilerden çok ince esprilere kadr herşey çıktı ve bi tabir vardırya hadi gözünüzü kırpmadan izliceksiniz tam öyle oldu işte ve gerçekten ölüm meleğinin dediği gibi Kate Beckinsale
bi harika çıkmış hem oyunculuğu hemde vücudu bu kısı neden van helsingte karanlıklar ülkesinde oynatırlar anlamıyom
mash-dpu
mash-dpu

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
son zamanlarda yapılan en güzel filmler arasında..konusu biraz aile babasından alıntı da olsa Adam Sandler olunca işin içinde, film tam seyirlik hale gelmiş.Kaçırmayın derim.İyi seyirler
ziziy
ziziy

30 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Tam bir sinema hayranı olarak gercekten izlediğim flimler arasında ilk 3 girecek kadar iddali bir flim tek kelime ile Mükemmel !. Flimde ne istersenız var gülmek, ağlamak, düşünmek aklınıza gelebilecek herşey bu flimi izlerken gerçekten sizlerde hayatınız da bir kaç değişiklik yapacaksınız bundan emin olabilirsiniz.

Not: Bir çok yazar da köşe yazısına taşımıştır, ben kaçırmayın derim....
toxicty
toxicty

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
adam sandlar yaa ıste bu benım adamım mukemmle bı adam..:) fılm superrrr
fatih-2007
fatih-2007

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Gül,ağla ve yaşamını düşün.Bu film hakkında söylenecek tek kelime HARİKA ...
el-padrino
el-padrino

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film.Benzerine az rastlanır ve bir çok insanın hiç rastlamadığı türden bir film.İnsana yaşanılan her saniyenin her anın, her güzel veya kötü şeyin, istenmeyen şeylerin tek tek aslında ne kadarda önemli olduğunu herşeyden önce aile sevgisinin vurgulandığı çok güzel bir dram-komedi filmi.Filmi izledikten sonra ailenize gidip sarılabilirsiniz.Kesinlikle izleyin...10/10
bee-kln
bee-kln

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu neyaaa yıkıldım. filmde konu işleyiş oyunculuk senearyo ve tabiki adam. bu adam muhteşem film muhteşem 50 dkk eğlen sonra ağla filmden çıktıktan sonra arabamda bile ağlıyordum bence herkes izlemeli hemde defalarca.. 10/1550 :)
schenkenberg
schenkenberg

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
beni çok eğlendirdi.bu filme puanım 10 kanka:)
tfriday
tfriday

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Hem güldürüyor hem ağlatıyor.
Dram ve komedi baya güzel harmanlanmış filmde.
Sizi bişeyleri sorgulamaya itiyor kendi hayatınızda. Beğendim kısacasıç
10 üzerinden 9 verdim
humaniac
humaniac

26 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Komedi diye izlemeye başladım sonunda şaşkına döndüm... Çünkü hüngür hüngür ağlıyordum! İnanılmazdı... Çok iyi bir film ben bu filme puan falan kırmam! 10/10
strnghold
strnghold

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
müthiş eğlenceli ve komik bir film
sebahattin-karacan
sebahattin-karacan

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
izlediğim izleyeceğim en iyi filmlerden biri aynı film içinde hem gülüyorsunuz hemde ağlıyorsunuz herkesin izlemesi gereken bir film acayip ders veriyor insana.