izlerken ağladığım ilk ve tek film.Ama mutlu sonla bitmesi yüzümü güldürdü tabi.Filmin en acıklı sahnesinde bile kahkalar atıyorsunuz.Kısacası izlemenizi öneriyorum.Müthiş bir film.
İlk defa bir komedi filminin bu kadar düşündürdüğünü gördüm. Harika bir filmdi. Filmin sonlarına doğru nedendir bilmem ama gözlerimden yaş geldiğini gördüm. 10/10 verdim
kesinlikle muthiştiiii!!!!!!!!!! (: arkadaslarla beraber ızlerken hem çok eglendik hem bazı yerlerinde ciddi anlamda duygulandık!!bide ılk bakısta kulaa muthış gelen'''evrensel kumanda''fıkrının sonuclarını örenerek;dersımızı aldık :D herşeyi en guzel şeklıyle harmanlayabılen bı fılm olmus kısacası:))) not:bundan sora her ördek gürdüümde kopmam ıcın bı sebebım var artık....!!!!!:D :D
Arkadaşlarımın da dediği gibi mükemmel bir film ,asıl benim ilgimi çeken ve beni şaşırtan yanı fragmanlarda ve diğer tanıtımlarda filmin duyggusal tarafının gösterilmemesi,bu sayade filmi izlerken umdunuzun ötesinde bişeyle karşılıyosunuz bu da size güzel bie duygu veriyo filmi izleömeyenler neden bahsettiğimi filmi izledikten sonra anlayacaklar.
hepimiz hayatımızı ileri sararak yaşıyoruz gelecekte mutlu olmak umuduyla film bundan bahsetmiş sadece gerisi hikaye. bundan bahsetmiş olması bile olağan üstü olduğu anlamına gelir
İşte Böyle Film Yapın Kardeşim ......Bence Çok Güzel Bir Filmdi.....Adam Benim Adam’ım Zaten Robla BeraberBeğenmeyenler Bir Daha Film İzlemesin ...Türk Dizilerini İzlesinler ......