Aslında yorum yazmama değmeyecek bir film ama boş zamanlarınızda bizi ne yapmalıyız diye düşünmekten kurtaran bir film tam anlamıyla.. sandler o anlamsız ifadeleriyle dolu suratına bir de hüzünü eklediği zaman sizi bitiren bir film diyebilirim iyi olarak..
Konusu çok klişeydi. Şu yönüyle iyiydi. Bu kadar klişe bir konu biraz da olsa modernleştirilmeye çalışılmış ve tüm hikaye artık kolumuzun bir uzantısı haline gelen kumandaya aktarılmış. Köpek espirisi ilk iki defada komikti; ama yaklaşık bir 5 defa seyrettikten sonra artık o kadar da komik gelmiyor doğrusu. Filmin ağlak yerinde biz 3 arkadaş olarak ağladık orasını inkar etmemek lazım. Filmin verdiği mesaj benzerleriyle aynı; ama kabul atmeliyim ki çok güzel bir mesaj; ama bu bile filmi kurtarmaya yetmemiş. Başrol oyuncusu fena değildi. Bilmiyorum film izlenebilir bir film; ama verdiği klasik mesaj dışında izleyiciye kattığı bir şey yok. Gülmek için izlemeyin. Bir iki kere gülmüşümdür en fazla.
Click i izlemeden önceki günün zamanının çok can sıkıcı ve berbat geçmekte olan bir gün olarak farzedin.bu filmi izledikten sonraki gününüzün geri kalanının ne kadar iyi geçebileceğini moralinizin ne kadar düzelebileceğini hayal bile edemessiniz :)
Aile,arkadaşlar,çevree..hayatta en önemli kavramlarrr filmin bize vermiş olduğu ders işte budur..Çok iyiydii..Adam Sandler seni çok seviyorumm...Bir clickle bana cevap verebilse keşke :):):)
oldukça keyifliydi.başta biraz monoton gidiyor ama sonuna doğru ianaılmaz güzeldi.duygusal temalar çok güzel işlenmişti.adam sandler’ın yaşlı halini görmek istiyenler için bi fırsat bence.şiddetle tavsiye ediyorum;)
bu filmi izleyin arkadaşlar... vizyondayken gitmeyi çok istemiştim ve gidememiştim ama sonrasında dvd sini alıp izledim ve kaçırdığım için pişman oldum. insanı hem mutlu eden hemde kendi hayatını sorgulamasını sağlayan bi film. adam sandler ise yine harikaydı...
Hiç gülerken ağlamadıysanız mutlaka bu duyguyu yaşayın. Hayatı sorgulayan mükemmel bir eser. Şimdi size kaybolan yıllarınızı verseler neler yapardınız hiç düşündünüz mü? Filmden sonra düşüneceksiniz eminim;)
film güldürmekten çok düşündürüyor bence..hepimiz çoğu zamanımızı sadece derslere,işe kafayı yorup çevremizde olan güzellikleri görmezden gelmiyor muyuz???