prensesozlemmm
1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel ve etkilendiğim filmlerden biriydi.. Filmde duygulandığım,güldüğüm sahneler oldu Hayatımızın ne kadar önemli ve sevdiklerimizle geçirmemiz gerektiğini çok açıkca belli etmiş Aslında sırf Adam Sandler var diye izlemek istedim,fakat fimin konusu öylesine akıcıydıki çok hissederek izledim diyebilirim.10/10
adam sandler filmlerini çok abartı bulmama rağmen,bu film gerçekten çok ders verici,çok sürükleyici,ağlarken gülebildiren ve bittiğinde kendinize çeki düzen vermenizi hissettiren çok hoş bir film olmuş.İzlenmesini tavsiye ederim.
daha önce izlemiştim, bu gün tv de gösterdi yine izledim. tek kelimeyle harika duygusal sahnelerde resmen ağlıyorsunuz. diğerler sahnelerde gülüyor, bir yandan hayata dair dersler alıyorsunuz. harika. daha fazla puanı hak ediyor.
Hem güldürüyor hem ağlatıyor. Dram ve komedi baya güzel harmanlanmış filmde. Sizi bişeyleri sorgulamaya itiyor kendi hayatınızda. Beğendim kısacasıç 10 üzerinden 9 verdim
Çok güzel bir msj veriyor. Elinizdekilerin kıymetini bilmeniz gerektiğini, işinizi sevdiklerinizin önüne geçirmemeniz gerektiğini vurguluyor. Hem komik hem de duygu yüklü bir arşivlik film. 10/9.2