Click
4,4

darkpower-2
darkpower-2

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Büyük hayal kırıklığına uğradım.Son daha baştan anlaşılıyor.Kötü işlenmiş zayıf espriler filan filan.Bence kesinlikle para harcanmamalı.
Stanley-2
Stanley-2

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
En sevmediğim komediyenlerden biri olan Adam Sandler’ın böyle bir film yapması karşısında yapabileceğim tek şey kalkıp alkışlamak heralde. ilk dakikasından farklı bir şeyler yapacağını hissettiryor ve gerçekten de Adam Sandler ismi artık benim için bakmadan geçemiyeceğim bir hale geliyor film ilerledikçe. yani bu adama nolduda böyle basit bir hikayeyi 500 adım ileri götürdü(götürdü diyorum çünki diğer filmlerine baktığımızda zeka düzeyini belli bir seviyenin üzerine özellikle çıkarmıyor)... işin cıvkını çıkarmada üstüne yoktur adam sandler’in ki bu yüzden birçok filminde uyuz olmuşumdur ona. ama izlerken de hep bir oyunculuk veya sinema adına birşeyler yapar diye umudumu saklı tutmuştum(Big Dady’deki karakteri yada diğer filmlerindeki bilinçli salaklığı buna sebep sanırım). Click’te bunların ikisini de fazlasıyla karşılamış, sanki bu zamana kadar yaptığı tüm salaklıklara sayarak. genel haline göre kendini aştığı oyunculuğu, karakterini benimsemesi gerçekten çok iyi. yani Adam adam olalı bir fare yakalamış. Click bir Adam Sandler filmi olarak hem senaryo hem de yönetmenle 12den vurmuş. Kahkalarla gülerken birden gözlerimin sulanmasına neden oldu Sandler! komedidram dengesi gerçekten tebrik edilecek düzeydeydi. kısaca bu filmde her şey güzel, hoş. umarım Sandler bu halini bozmadan film çekmeye devam eder.(8)
gulcanarslanlar
gulcanarslanlar

9 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
muhteşem bir film. diyecek kelime bulamıyorum.
sweet-casnu
sweet-casnu

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bende çok beğendim. adam sandler her zamanki gibi çok ii bi performans sergilemiş ve role çok gzl oturmuş. ve filmde çok gzl. herkes izlesinn
berfin-
berfin-

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Harika bir film. Kesinlikle izlenmesi gerek. Akılda kalıcı ve etkileyici bir film.
Efkan B.
Efkan B.

1 Ekim 2014 tarihinde eklendi
insanların hırslarıyüzünden çöp olan hayatları
ve şimdiki kumanda ve diğer teknoloijk aletlere kölelik
cgty93
cgty93

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
gerçekten çok ama çok güzel bir film her kesin gitmesini tavsiye ederim
ayy-y-y
ayy-y-y

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ben böyle güzel film görmedim.hem güldürüyor hem ağlatıyor.tek kelimeyle muhteşem.mutlaka gitmenizi tavsiye ederim.ailenizin ne kadar önemli olduğunu tekrar hatırlatıyor.
beckhammm831
beckhammm831

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
epeydir bu filmi merak ediyordum. ama bir türlü fırsat olmuyordu. en sonunda geçen hafta gittim. adam sandler yine döktürmüş. komedi ve dram müthis uymuş . tam bir aile komedisi. kesinlikle izleyin.
kukembles
kukembles

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
tek kelime ile harika bir film o kadar güzel ki anlatamam gerçek şu ki adam sandlerı beğenmeyenler bile bu filme bayılmıştır. çünkü harkulade bu film için sözlüklere konmuş. mutlaka arşivinizde bulunmalı mutlaka.
acungio
acungio

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film mükemmeL...herkese tavsiye ederim...ilk başta komedi beklerken gerçekten fantastik bir dram karşınıza çıkıyor komik yanları da varr ..İzlenmesi gereken bir film...Bence yılın iyi filmleri arasında... 9/10
Doganay Ulus
Doganay Ulus

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bence mükemmel ötesi bir film. Adam sandler bu filmde kendini aşmış. o komik adam komikliğin yanı sıra daha neler yapabileceğini göstermiş bizlere. tavsiye olaraka yemek yemeyin su içmeyin ama bu filmi mutlaka izleyin...
GeNDaL
GeNDaL

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence izlemeye değer, cok eğlenceli, komik, we de hoş
jokerr-2
jokerr-2

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
güzel film.özellikle sonlara doğru çok duygusal
daxekupse
daxekupse

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
film konu olarak çok güzeldi..komedi diye beklerken aslında düşündürücü ve öğretici bir hikaye çıkıyor ... ailenin gerçekten öneminden bahsediyor... filmi beğendim izlenmeye değer bir film... güzeldi... en azından düşündürücü... hayata dair herşey bu filmdeee... adam sandler ii oyuncuu