müthiş bi film olmuş.yani söyleneck başka bi şey yok hiç bi sahnesinde sıkılmadan izleneck bi film.hatta defalarca izleneck bi film.benim en beyendiğim yerleri ise patronunu tokatladığı sahne bide oğlunun düğünü sırasındaki tüm sahneler.
gülerken ağlatan ağlatırken güldüren olağnüstü çarpıcı işte hayat hayata dair en güzel derslerden birini veriyor bize...dokuz dokuz dokuz daha fazlası daha güzeli çevrilirse:)))
kesinlikle cok güzel bir film..ayrıca insana zamanın,ailenin degerini anlatan...müthiş herkesin izlemesi gereken bir film..aldıgı puanında faslasıyla hakkını veren bir film..
arkadaşlar gerçekten harika bir film insanın hayata nasıl bakması gerektiğini komik bir şekilde anlatıyor ve hüzünlendiriyor tam hüzünlenirken tekrar gülmeye başlıyorsunuz.
çok güzeldi yaa acaip komikti ama sonlara doğru baya acıklı olmaya başladı nerdeyse ağlıycaktım sonunuysa başından tahmin etmiştim adam sandler her zamanki gibi çok başarılı kate backinsale ise güzelliğiyle filme renk katmış mutlaka izleyin...
Bence Bruce Almighty taklidi olmaktan öteye gidememiş bir film,bu konu daha önce işlendi hem de daha komik bir biçimde Jim Carrey'nin mükemmel oyunculuğu ile.Adam Sandler da başarılı bir performans sergilemiş ama dramın dozunu bir yerden sonra abarttıklarını bu nedenle çok sürükleyici olmadığını düşünüyorum.
kesinlikle iyi bi film olcak.. Zaten adam sandler bı fılmde oynuyorsa fılmın kotu olma sansı yok.Bide konu guzel olunca fılm gercekten guzel oluyor.Buda o guzel olan fılmlerden olcak.
bence bu flim izlenmeye değer ve ders verici bir flim insanın hayatını her geçen gün kolaylaştıran bişey bulmak istemesi şu an çok yaygın işte bu flimi izleyen böyle bir şeye sahip olursa hayatın anlamını nası yitirdiğini anlayacaktır ben ce harika bi flim bu herkeze tavsiye ederim
eğlenceli,düşündürücü,süper bir film bence.zaten adam sandler i çok seven biri olarak gerçekten çok beğendim.ikinci yaır ise son sahneler sanki sizi başka yerlere götürüyor.hayatı hiçbir zaman ıskalamamak gerektiğini birkez daha hayalide olsa çok iyi anlattıyor.mutlaka görün.
Sadece bir komedi filmi değil. Hayatınızı yeniden gözden geçirmenizi sağlayacak bir yapım. Adam Sandler sevdiğim komedyenlerden biri. Umarım hep böyle kalır. (7/10)