Click
4,4

orkunkom-18
orkunkom-18

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
tam göz yaşlarıma hakim olamıyodum salya sümük ağlıcakken adam sandler yaptı yapıcağını ve birden gülme aldı beni hem ağlıyom hem gülüyom süper bi film olmuş anlatılmas yaşanır denecek tarzda ben klasik amarikan komedisi beklerken karşıma çok basit esprilerden çok ince esprilere kadr herşey çıktı ve bi tabir vardırya hadi gözünüzü kırpmadan izliceksiniz tam öyle oldu işte ve gerçekten ölüm meleğinin dediği gibi Kate Beckinsale
bi harika çıkmış hem oyunculuğu hemde vücudu bu kısı neden van helsingte karanlıklar ülkesinde oynatırlar anlamıyom
zxc12
zxc12

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
spr bi film bence izleyin tavsiye verırım spr yaw film
olgun-hakan
olgun-hakan

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
gülerken ağlatan ağlatırken güldüren olağnüstü çarpıcı işte hayat hayata dair en güzel derslerden birini veriyor bize...dokuz dokuz dokuz daha fazlası daha güzeli çevrilirse:)))
kurca88
kurca88

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
harika bir film..gülmek harika ama sonuna doğru ağlamamak için kendimi zor tutdum :))
muzafferborazan
muzafferborazan

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
süper bir film,mutlaka seyredin,gülmemek ve duygulanmamak mümkün değil.Canınız sıkılıyorsa ve eğlenecek bişeyler arıyosanız yada sinemaya gidip hangi filmi izleyeceğinize karar veremiyosanız,yapacağınız şey bu filmi izlemek olsun,çünkü istemesenizde eğleneceksiniz!Güleceksiniz,ağlayacaksınız?..
serkan875
serkan875

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
süper bi film yawww
musti463
musti463

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Adam Sandler'de benim Favori Aktörlerimdendir.Bu filmdede rolünü başarıyla yapmış harika bir film mutlaka izleyin tavsiyemdir.
justhate08
justhate08

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
hoş bir film olmuş. eğlenceli izleyeni sıkmıyor. 10/7
berfin-
berfin-

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Harika bir film. Kesinlikle izlenmesi gerek. Akılda kalıcı ve etkileyici bir film.
kaankaraburun
kaankaraburun

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
o kadar da güzel değil ama kötü asla değil.
cemoli5408
cemoli5408

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
adam sandler varsa koy sepete.(nokta)
numberorta
numberorta

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok güldüm çok üzüldüm çok duygulandım çok sevindim.bu kadar, filmin tarifi bu kadar.film başladığı anda sırayla bunları hissetmeye başlıyorsunuz 98 dakika boyunca.ve filmin sonu o kadar harika ki o kadar harika.izlemek için bir sürü neden var saymakla bitmez.ama en önemli nedeni ailenin ne kadar önemli birşey olduğunu anlatıyor.iyi seyirler....
prince80
prince80

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli ve aynı zamanda duygu yüklü güzel bir film... Herkese tavsiye ederim...
kayhanefe
kayhanefe

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film mükemmeldi tek kelimeyle süperrrrrrrrrrrrrr.
theraflu-85
theraflu-85

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
hayatta her an bişeylerin elimizden kayıp gidebileceğini kafamıza dank ettiren film!
adam sandler herzamanki gibi harikaydı ve bende o kumandadan bi tane istiyorum:)