muhteşem bir film ya komediyle dram bir arada bu kadar mı ii anlatılır gerçekten gözleriniz doluyor hem gülmekten hem de ağlamaktan.bu filmi sizin tavsiyerinizle izledim cdsi vardı ama bakmamıştım.çok teşekkürler.:)
adam sandler filmlerini çok abartı bulmama rağmen,bu film gerçekten çok ders verici,çok sürükleyici,ağlarken gülebildiren ve bittiğinde kendinize çeki düzen vermenizi hissettiren çok hoş bir film olmuş.İzlenmesini tavsiye ederim.
Süper süper.... Vizyondayken izlemiştim ama sitenize yeni üye olduğum için şimdi yazma fırsatı bulabildim... Gerçekten izlerken keyif veren bir film...
izlemeye başlamadan önce adam sandler varsa kahkahaya hazır ol der gibi yapıp sonunda sizi neredeyse hıçkırıklara boğacak bir yapım...etkilendiğim filmlerim arasında kndisini açıkça gösteriyor bu film..izleyin izlemeniz gerekn bir film diye düşnüyorumm
10 puanı hakeden,komedi türünün en iyilerinden olan buna rağmen hüzünlendirmeyi de başaran kaliteli bir film olmuş.özellikle sevdiklerimizin değerini onları kaybedince anlarızmesajını çok güzel bir şeklide vermiş.