eezzggiig
1 değerlendirme
24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ya film güzeldi hoştu hele o acıklı sahneler çok güzeldi yane biras daha olsaydı ağlardım herhalde ama en sonunu beğenmedim bu film için basit bir son olmuş
hiç beklemediğim kadar güzel bir film çıktı açıkçası.. kah güldük eğlendik kah ağladık hüzünlendik.. :) gerçekten başarılı bir film olmuş. elimizdekinin kıymetini bilelim arkadaşlar..
vakit geçirmek için gidilen bir pazar filmi olarak düşündüğümüz 1.bölümde gülmekten kırılıp 2. bölümde ağlamaktan bayıldığımız bi filmdi:) beklediğimizin üstündeydi.tavsiye edilir
Click gerçekten güzel bir film ama daha da güzel olabilirmiş. Özellikle gelecek çok da iyi kurgulanamamış çoğu detay atlanmış. Biraz aceleye gelmiş gibi sahneler. Kol saatleri o zamanda köstekli saat gibi olmaz mı canım?
öncelikle bir adam sandler hayranı olduğumu belirteyim!senaryo çok değişik geldi bana tıpkı 50 first dates filmindeki gibi.filmin duygusal yanı komedi tarafından çok daha ağır basıyor.sonlara doğru filmi gerçekten harika yapmışlar.insan ağlamaklı oluyor ve bazı şeylerin değerini daha ii anlıyosunz.özellikle babasıyla olan son sahnesi çok etkileyiciydi.başınızı kaldırıp bakmadığınız çevrenizdeki insanlardan birini kaybettiğinizde çok pişman oluyosnz ama artık çok geç olmuş oluyor.filmde de verilmek istenen msj gibi en önemli şey AİLE AİLE AİLE:)herkese ii seyirlerr...
Hiç gülerken ağlamadıysanız mutlaka bu duyguyu yaşayın. Hayatı sorgulayan mükemmel bir eser. Şimdi size kaybolan yıllarınızı verseler neler yapardınız hiç düşündünüz mü? Filmden sonra düşüneceksiniz eminim;)
İnsanın geçmisini sorgalaması gerktiğini çook iyi anlatan ve izlerken insana keyif veren bir film. Gerçekten çook iyi herkese, tavsiyem bu filmi izleesidir.
Filmi seyrettikten sonra hala vaktinizin olduğuna sevineceksiniz.Ne vakti mi?Aileninize sevdiklerinize 'Sizleri Çok Seviyorum 'demenizin vakti.Hala vaktiniz var.Hadi koşun ve sarılın onlara bir daha bırakmama adına.....
bayılıyorummm bu adamaaa.....çok güzel film,eğlenceli.bu adamın her filmini izlerim zaten.bazıları beğenmemiş,şaştım doğrusu.film zevklerini çok merak ettim
Herşeyden önce aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor. Filmi begenmemiş olmak için gerçekten çok duygusuz olmalısınız.Özellikle Filmdeki Makyajlar çok harika Zaten Oskar ada bu kategoriden aday olmuştu. Tek kelimeyle 10/10