Click
4,4

Deniz O.
Deniz O.

7 Şubat 2017 tarihinde eklendi
Hayatımızın ne kadarını otomatik pilotta yaşar gibi yaşıyoruz? Koşuşturmacının içerisinde savrulup gidiyor muyuz? Sadece yılbaşı, doğum günü gibi günlerde mi yılların geçtiğini anlıyoruz? Sadece hasta olduğumuzda mı duruyoruz? Tanıdığımız biri bu hayattan gittiğinde mi sorguluyoruz derin konuları?.. Sonra hemen, standart hayatımıza geri dönüyor ve gelecek planları içinde kayıp mı oluyoruz? İşler kontrolden çıktığında ise, hiç bir şey yetişmemiş, hiç bir şey tam olmamış bir şekilde kalmıyor muyuz? Kimseyi de memnun edememiş bir halde...

Oysa ki, tüm hayatımızı kontrol edebileceğimiz bir uzaktan kumanda olsa, fena mı olurdu? İstemediğimiz anları hızlı saracak, hatırlamayı dilediğimiz günlere geri döndürecek, planladığımız hedeflere anında götürecek bir kumanda... Ancak unutmayın, iadesi mümkün değil!

Click filmi, ailesini daha iyi şartlarda yaşatmak, terfi etmek için kıyasıya çalışan bir mimarın, gümlük işlerinden bunalıp esrarengiz bir adamdan hayatını kontrol eden uzaktan kumanda alması ile başlar. Kumandayı ufak ufak kullanmaya başlar... Eşi ile kavgayı, sıkıldığı aile yemeklerini, köpeği gezdirdiği, banyo yapıp hazırlandığı, hasta olduğu anları hızlı geçerken, hayalini kurduğu iş hayatındaki başarı anlarına atlayarak gider. Bir de bakar ki, hayat su gibi akıp geçmiş. Hayalini kurduğu başarılar ona mutsuzluk ve hastalıklardan başka bir şey sağlamamış...

Devamı blogta...
serhatonce26
serhatonce26

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
gerçekten izlenmeye değer ! adam sandler bunda en önce izledim filmi uzun mesefa idi ve orada hem komedi hemde drami ii toparlamişti ! Click ise çok ii iş çikarmiş bence bu sefer izlerken izleyicileri düşündüruyor olmasi çok ii bence ! işkolik olan ark izlemesi gereken bir yapım!
Sdk-JK
Sdk-JK

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Şaşırtıcı eglenceli ve bi o kadar da komik Adam Sandlerin ben burdayım dediqi filmlerden birisi. 10/9
ynarcin
ynarcin

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harika film...
her şeyiyle tastamam , eksiği/fazlası olmayan bir film.ama son 5 dakikası olmasa belki daha iyi olurdu.izleyenler anlayacaktır söylediğimi.sonlara doğru var olan can alıcı sahneler de çok etkileyiciydi.zaten filmin ikinci kısmı inanılmaz iyi ve akıcı.adam sandlerı da sevmeme yol açacak sanki...
sheeter
sheeter

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
duygusallık ve komedi birarada ancak bu kadar güzel işlenebilir.. kahkahalar atarken bir anda ağlamaya başlıyorsunuz.. ayrıca oyuncular film karakterlerine son derece uyumlu seçilmiş..
haylan-18
haylan-18

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri.kahkalarla gülerken bir bakmışsınız ağlamaya başlıyorsunuz.böyle filmleri kaçırmamak lazım arkadaşlar .dört dörtlük mülkemmel bir film kaçırmayın.zamanınızı boşa harcamayacaksınız.
Seza
Seza

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi
mawi-777
mawi-777

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
Adam Sandler hiç kuşkusuz amuda kalkmadan ciddi karakter rolleriyle sadece replikler ve durum komedyalarıyla komedi yapan sayılı isimden biri. Jim Carrey'nin aksine ya da ünlü MR. Bean'in komedi yaparken işi sulandırmıyor onun yerine karakter rollerinin altından başarıyla kalkarak iyi bir film ortaya koyuyor. senaryo gercekten keyifli ve büyüklere anlatılan bir masal niteliğinde. Filmin derdini rahatlıkla ortaya koyuyor. Hiç kuşkusuz bir sanat filmi olarak kabul edilemez ama eglenmak içiçn ideal bir film.
orki56
orki56

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir film.Zaten Adam Sandler ın oynadığı filmlerden başka 1 şey beklenemez.Çok ayrıntılı düşünmezseniz,oldukça zevk alacağınız bir çalışma.Sonu belki daha farklı olabilirdi..Mutlaka görün derim,9/10
iste-budur
iste-budur

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
"of be,ne filmdi.unutulmaz.en iyi komedi filmi.adam sandler için bir dönüm noktası" denilebilecek bir film olmadı benim için.idare eder,orta karar bir komedi olmaktan öteye geçemez bana göre.çok sıra dışı olması ilgi çekici gibi gözükse de hiç de öyle değil.ben bayılmadım.ama idare eder.izlemek isterseniz,gitmeyin diyemem;ama birşey kaybetmeyeceğinizin garantisini verebilirim.
Stanley-2
Stanley-2

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
En sevmediğim komediyenlerden biri olan Adam Sandler’ın böyle bir film yapması karşısında yapabileceğim tek şey kalkıp alkışlamak heralde. ilk dakikasından farklı bir şeyler yapacağını hissettiryor ve gerçekten de Adam Sandler ismi artık benim için bakmadan geçemiyeceğim bir hale geliyor film ilerledikçe. yani bu adama nolduda böyle basit bir hikayeyi 500 adım ileri götürdü(götürdü diyorum çünki diğer filmlerine baktığımızda zeka düzeyini belli bir seviyenin üzerine özellikle çıkarmıyor)... işin cıvkını çıkarmada üstüne yoktur adam sandler’in ki bu yüzden birçok filminde uyuz olmuşumdur ona. ama izlerken de hep bir oyunculuk veya sinema adına birşeyler yapar diye umudumu saklı tutmuştum(Big Dady’deki karakteri yada diğer filmlerindeki bilinçli salaklığı buna sebep sanırım). Click’te bunların ikisini de fazlasıyla karşılamış, sanki bu zamana kadar yaptığı tüm salaklıklara sayarak. genel haline göre kendini aştığı oyunculuğu, karakterini benimsemesi gerçekten çok iyi. yani Adam adam olalı bir fare yakalamış. Click bir Adam Sandler filmi olarak hem senaryo hem de yönetmenle 12den vurmuş. Kahkalarla gülerken birden gözlerimin sulanmasına neden oldu Sandler! komedidram dengesi gerçekten tebrik edilecek düzeydeydi. kısaca bu filmde her şey güzel, hoş. umarım Sandler bu halini bozmadan film çekmeye devam eder.(8)
angelusra-b
angelusra-b

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle cok güzel bir film..ayrıca insana zamanın,ailenin degerini anlatan...müthiş herkesin izlemesi gereken bir film..aldıgı puanında faslasıyla hakkını veren bir film..
miramus
miramus

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Konusu ne kadar orjinal de olsa filmin sonunu da izleyince bana "Geleceğe Dönüş"ü hatırlattı biraz.:) Hollywood bu konuların tuttuğunu çok iyi biliyor ve haklılar da..

Verilen puan bana göre çok yüksek ben 7 verdim o da komedi unsurundan dolayı. Ama keyifli zaman geçireceksiniz Adam Sandler da güzel iş çıkarmış :)
zgrklc
zgrklc

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kesınlıkle her yonden cok saglam bır fılm
jokerr-2
jokerr-2

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
güzel film.özellikle sonlara doğru çok duygusal