Click
4,4

meekcan
meekcan

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film fena değildi ama aldığı puanı haketmiyor bence galiba bu puanı filmin tamamı değil sonu almış.
sipru
sipru

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hem güldürdü hem düşündürdühemde ağlattı çok güzel bir film di:)izlemenizi tavsiye ederim
asirap
asirap

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Herşeyi içinde barındıran,izledikten sonra hayat felsefenizde birtakım değişiklikler yapmanızı sağlayan güzel bir film
eren406
eren406

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Adam Sandler'in filmleri duyunca insanın aklına komik-eğlenceli-vakit geçirmek seyredilmeye değer düşünülür yada ben düşünürdüm.Ama Click ile tarzını değiştirmeye başladı.Gerçekten kaliteli ve düşündürücü filmler yapmaya başladı.Filmde verdiği msglar takdire değer.Zaten filmin bazı yerlerinde ağlamamak için kendini zor tutuyorsunuz.Arşivlik bir film diyebilirim.
sekegu
sekegu

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Mükemmel
orsau
orsau

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kurgusu çok güzel. hayada dair mesajlar içeren bir yapıt. kendi isteklerimizi gerçekleştirmek için elimize olanak verilse bizim o anda farkında olmadığımız ama ilerisi için çok anlamlı olan bir çok küçük ayrıntıyı atlayabileceğimizin kanıtı. mükemmelliyetçi olmanın ne kadar kötü bir alışkanlık olduğu ya da ailenin önemi ya da yaşamda her şeyin para-iş olmadığı. kariyerde şart ama aile de önemli. ve en son bazı arkadaşlarımıza doğum gününde ördek peluş oyuncak alabileciğimizin önerisini de içinde bulunduruyor.izlemek gerek!
ismet-ar
ismet-ar

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
güzel bi film wakit geçirmek için güzel bazen duygulandırıyo bazen de güldürüyoooo
yasoergin
yasoergin

18 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle iyi bi film olcak.. Zaten adam sandler bı fılmde oynuyorsa fılmın kotu olma sansı yok.Bide konu guzel olunca fılm gercekten guzel oluyor.Buda o guzel olan fılmlerden olcak.
omer-saglam
omer-saglam

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hem güldüren hem ağlatan bi film.şiddetle izlemenizi tavsiye ederimhele bi sahnede çok koptum(dil seçeneğini değiştirdiğinde) XD10/10
kbier

komedi bekledik ne bulduk :D:D:
jordan85
jordan85

9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bende filmi ilk başta komedi zannediyordum ama öyle değilmiş.Film neşeli başlıyo sonra drama dönüyo ama sonu gene neşeli bi şekilde bitiyor.İzlediğim en iyi Sandler filmi...
luisablack
luisablack

30 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Ailemizi her zaman ihmal ederiz. Çünkü onlar her zaman ne hissettiğimizi bilirler ve aslında onlarla ilgilenmek istediğimizin ama vaktimizin olmadığının farkındadırlar. Peki ya on yıl sonra? Ya da söylemek istediklerimizi söyleyemeden onları kaybettikten sonra?
Neden aslında bizi önemseyenleri ihmal ederiz? Neden sadece seni seviyorum dediğinizde bile delice sevinenlere değil de başkalarına vakit ayırırız?
Ve böyle yaparsak yarın neler hissederiz? Bir gün hepsini kaybettiğimizde geri dönemeyeceğimizi, asla düzeltemeyeceğimizi fark ettiğimizde ne düşüneceğiz? Ve o çok istediğimiz arabayı almış, işimizde yükselmiş, muhteşem bir eve sahip olmuş olmamız ailemizi kaybettiğimize değecek mi?
Belki süper görüntüler, harika oyunculuklar ve kusursuz bir yönetmenlik yok ama bana bunları düşündürdü. Eğer ailenizi ihmal ettiğinizi düşünüyorsanız izleyin ve benim gibi bunu düzeltmeye başlayın.
lilith-11
lilith-11

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
cok seker, sirin, harika, mukemmel bir filmdi!!
pyloth
pyloth

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Film harika. Defalarca izledim ve her izleyişimde çok güldüm ve sonunda hüzünlendim.Bu tür filmlerden çok fazla bulamazsınız. Bir de Family man var nicholas cage oynuyor. İki filme de 10/10..