Her yönden gırgır bi film bekliyodum o haliyle bile güzel olacağını biliyordum ama o duygusal kısımda gerçekten çok ama çok hoş olmş gerçekten kaliteli bir filmdi herkese tavsiye ederim!!
çok çok çoooooook güzel bir film... 1 sn sinde bile sıkılmadan izlediğim filmlerden bir tanesi...hayatımızı bir kumanda ile yönlendirmek çok ilginç olurdu herhalde:D
bence harika ötei bi film hem güldüren hemde ağlatan türden bi film harika zaten adam sandler harika bi oyuncu bence herkes mutlaka izlesin artık piyasada böyle güzel filmler olmuyorr
kesinlikle 10 numara bir film olmuş..hatta muhteşem ötesi diyebilirim..hem gülüp hem ağlayacaksınız hem hayatınızı sorgulayacak hemde yeniden gözden geçireceksiniz..Öncelik sıralarınızı belirleyeceksiniz..Adam Sandler’ın izlediğim en güzel filmi diyebilirim..Kesinlikle arşivinizde bulundurmak isteyeceksiniz şahsen ben öyle yaptım..Yıllar geçtikçe tekrar tekrar çıkarıp izlemek için..Kısaca izlemezseniz çok şey kaçırırsınız:)seyredin pişman olmayacaksınız...
Bu Filmi 1,5 Sene Önce Almıştım Orada Duruyordu İzlemek İstemiştim Ama Nasip Olmadı Şimdi İzledim Gerçekten Manyak Bİr Fİlm Böyle Bİr Film Bulamazsınız Komediden Drama Nasıl Geçmişler Adamın Yaşadıklarıda Beni Bayağı Bir Derinden Etkiledi Gerçekten Manyak Bir Film Böyle Konulu Film Çekilmemiştir Herhalde 10/10...
bence film her açıdan ok güzeldi komedi gibi başlıyor seyri gittikçe değişiyor sonunu ne olduğunu tahmin bile edemeden izleyebiliyorsunuz.insan hayatındaki önemli şeyleri ok güzel vurguluyor britney spears ve michael jackson la ilgili haberleri duyduğumda koptum hatırladıkça gülüyorum.eğer komedi tarzını seviorsanız izleyin derim.pişman olmazsınız