Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap eleştirileri - Sayfa 5
Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
4,1
haimow
15 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Kitabını okumadım ama hiç bu kdr beğeniceimi tahmin etmemiştim gerçekten 10 numara bi film bu tür filmleri beğenmeyen en azından aşırı derecede önyargısı olan biri olarak çok çok beğendim kesinlikle tavsiye ediorum !
cok sıcak, sonuna kadar kendini keyifle izleten, daha cok cocuklara gibi gözükse de yetişkenlere de kendini izlettirebilen, harika bir başlangıç filmi.
çok güzel...heycanlı,sürükliyici...insanı şaşırtıcak süprizlerle dolu....bi ara kötülerin kazanacağı hissine kapıldım......ama öyle inanılmaz bir senaryo varkı,işler toparlandı...bence herkes izlemeli......kötü diyenler bakırköye gitmeli....:-)))))))
Serinin ilk filmi olan bu filmi gerçekten çok beğendim.Olay kurgusu , oyuncuların oynayışı , efektlerin güzel kullanılışı beni gerçekten etkiledi.Savaş sahneside o kadar kötü sayılmazdı.Kitapdanda pek bi eksiği yokdu bence muhteşem bir film olmuş.
Başka hikayelerden araklama sözlerine gülmek lazım.Narnia günümüzde çıkmış bir seri değildir.Taa 1950de çıkmıştır.Yani Yüzüklerin Efendisinden önce.Yani araklama söz konusu hiç hiç hiç değildir.Ve Yüzüklerin Efendisi ile Narnia kitaplarının yazarlarının çok iyi dost olduklarınıda belirtmek lazım
Kesinlikle harika bir film, gerçek dünyanın sıkıntılarından uzaklaşıp varolmasını hayalettiğimiz bir dünyaya açılan kapı. Ne filmin tekniği önemli böyle hissettikten sonra ne de başka bir şey. Hele türk lokumuna bulunulan atıflar ve fimdeki aslana ingilizce olarak lion yerine aslan denmesi de ayrıca bi güzel:) ekipte bir türk var mı diye baktım ama göremedim.Herkes izlemeli.