Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
4,1

karotenn
karotenn

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence sıkı bir film.bazı sahnelerinde arka plamlar biraz goze batıyor.izlenebilir kriterde.
gzdeulkn
gzdeulkn

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle fantastik film severlerin izlemesi,kaçırmaması gereken bir film..Artık Prens Kaspiyanı bekliyoruz.. (:
cartter
cartter

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
15 yaş ve altı izleyiciler keyif alabilir ama üstü olup film süer diyenlere hayret ediyorum.resmen çocuk filmi bu, boşuna izlemeyin çocuk değilseniz.gidin yüzüklerin efendisi,indiana jones gibi filmleri izleyin tekrar tekrar ama bunu değil!!!
gowcaizer-2
gowcaizer-2

16 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Filmi bilemem ama kitap kesinlikle Lotr kadar etkileyemez. Çünkü orda anlatılan olayların öncesi de çok derindi, yani geniş bir tarihte sadece bir olay gibiydi yüzük savaşı. Ama Narnia'da öyle değil. Daha yüzeysel ve ilk kitap özellikle aceleyle yazılmış gibi. Zaten yazarı da Tolkien gibi bir eski diller profesörü değil.Senaryonun da nasıl olacağını bekliyoruz bakalım. Neyse fantasik konulu filmler de çoğalmaya başladı. Amerikalılar hep yaptıkları gibi bu işin de cıvkını çıkarmasalar bari.
golgeyele-angel
golgeyele-angel

14 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Lotr'dan sonra izlediğim en güzel fantastik filmdi. Kitapları filmden daha sürükleyici diyebilirim. Diğer devam filmlerini de sabırsızlıkla bekliyorum. Filmi beğenenlere yeni keşifler için kitabı okumalarını tavsiye ederim. Şimdiden keyifli okumalar...
ersindurmus62
ersindurmus62

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
normal bi fantastik yapım ahım şahım bi şey değil....
cyclops88
cyclops88

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi hiç beğenmedim çok sıkıcıydı ve akıcı değildi. Başlarbaşlamaz kapı buluyolar. Sonra henüz sopa tutmayan çocuk kılıcı eline aldığı gibi kullanıyor. Aşağadaki yorumlara göre 2. kitaptan başlamışlar. Ben okumadım zaten okumayı da düşünmüyorum.
daffo22
daffo22

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Grafikler gerçekten çok iyiydi. Film yetişkinlerin de sıkılmadan keyifle izleyebileceği türden. Yinede hikayenin çoçuklara yönelik bu kadar basitleştirilmemiş, basit bir dille işlenmemiş olmasını tercih ederdim. İçerisinde inanca, özgüvene, kardeş sevgisine dair güzel öğretiler var. Ancak kan-dehşet görmemiş dahi olsak, izleyici yaş seviyesi düşük olan bu tarz filmlerde savaş sahneleri ve alınan zaferlerle savaşa teşvik edici olunmamalı diye düşünüyorum.