jett le gercekten son donem uzak dogu dakı kahramnlık cewıklık acıgını kapatıor bu fılmde farklı bır tarz dı jetlı sewerlere gore bır fılm bazı anımasyonlu sahneler abartılı oldugu kaanatındeyım ama ıyıdı yınede
Hayran olmamak elde değil,gerçekten büyük bir zevkle izledim Hero'yu.Çok estetik ve hareketli bir filmdi,özellikle bölümleri kıyafet renkleriyle ayırmak daha da farklı bir zerafet katıyor filme.Çok beğendim mutlaka izlenmeli.
Evet Jet Linin yeteneklerinin fazlasıyla öne çıktığı bir film izledim.Ama bundan dahada öne çıkan birşeyler vardı ki onlarda görsel efektler...Müthişti...
geçen sene vcd de seyrettiğim halde gayet hoş ve fantastik bir filmdi... SİNEMA nın atmosferinde daha da güzel olacağına inanıyorum şu an vizyonda olan çoğu filmden daha kaliteli bende izlenebilir
Hero filmi özellikle muhteşem efektleriyle bir harika!Filmi ilk izlediğim gün çok etkilendim.Devrinin Çin'ini mitolojik bir hava katarak çok iyi anlatıyor.İzlenmesi gereken bir film.
Filmi beğenmeyenler ikiye ayrılıyor: 1)Filmi anlayamayacaklar;(SemraHanımcıları, KurtluVadicileri, DandikKomedicileri, HolivudEkşıncıları bu kategoriye alabiliriz.) 2)Filmi anladığını zannedenler (Bu kategoridede Tarantino fanlarını ve vurdulu kırdılı karate filmi hastalarını [AmerikanSamuray5 tutkunları mesela]sayabiliriz)
Bu nadide film şehrimize henüz teşrif edebildiğinden dolayı ancak bu hafta seyredebildim. Tek kelimeyle muhteşemdi. Tekrar gidiceem muhtemelen. Yalnız kesinlikle tek başıma gidicem. Ortalama sinema seyircisiyle izlenmyecek bi film. Çünkü Ortalama olanlar veya daha da acımasız olursam aksiyonu kobra takibi tarzı filmlerle tanıyanlarla asla izlenmeyecek film. Gülen, dalga geçen insanlar dolayısıyla izleyemedim adamakıllı. Bende çok güldüm. Ama zevkten. Her sahnesi ayrı bir zevkti. Ve beğendim dediğimde cüneyt arkın filmlerimize noldu onlar da bunun aynısı diyen bi seyirci grubu. Neyse uzun mesajımı tekrar izlediğimde yazacağım. Mest oldum tek kelimeyle.
anlamıyorum filme gidipte saçma bulan arkadaşları ya ne bekliyordunuzki romeyo ve jiliyet mi on da bile abartı var ki filmin takıldıgınız tek yeri uçmalarsa o sahnelerde gözünüzü kapatın hem sanki herker olumlu not vermişya ben ne yapsamda dikkati üzerime çeksem muhabbeti var sanki fil gayet güzel bir senaryo ve anlatım içinde mistik bir ortamda geçiyor yani ne bekliyorsunuz film mistik üzellik taşıyor çinin efsane isimlseri bunlar bizim boğaç hanımız yokmu bunun filmi çekilse ya o yaşta boğayı nasıl mı öldürdü diyeceksiniz dentan bu özelliği burda zaten
dolls'un renklerine bir de kaplan ve ejderhayı ekleyin inanılmaz görsel güzelliği olan harika bir fim, evet senaryo pek sürükleyici değil arada esneyiveriyorsunuz, ama son impatorda büyülendiğimiz yasak şehiri o atmosferi ile tekrar görmek ve koca bir ordu ,okçular, havada yaylanarak gelen oklar,o canım peyzajlar, hüzünlü güzel müziği ve aşk zamanının o hüzünlü güzeli maggie cheung için seyredin ama tabi bu 3 filmi dolls,aşk zamanı ve kaplan ve ejderhayı sevdiyseniz gidin ...
Yorumların çoğunu okudum zaman zaman kill bill'e de gönderme yapılmış bazı arkadaşlar herhalde film sadece aksiyon bölümlerine bakıp karar veriyorlar bence bir film izlerken onun kurgusuna bakmak gerekir.Aksiyona bakarsan Hero abartılmış bir film ama kurgu ve efsaneyi anlatış gerçekçiliği ile mükemmel bir film ortaya çıkmış.Favori karakterimi sorarsanız tek kelimeyle ''Gökyüzü''...