Kahraman
4,1

cengizcuci
cengizcuci

13 Şubat 2005 tarihinde eklendi
anlamıyorum filme gidipte saçma bulan arkadaşları ya ne bekliyordunuzki romeyo ve jiliyet mi on da bile abartı var ki filmin takıldıgınız tek yeri uçmalarsa o sahnelerde gözünüzü kapatın hem sanki herker olumlu not vermişya ben ne yapsamda dikkati üzerime çeksem muhabbeti var sanki fil gayet güzel bir senaryo ve anlatım içinde mistik bir ortamda geçiyor yani ne bekliyorsunuz film mistik üzellik taşıyor çinin efsane isimlseri bunlar bizim boğaç hanımız yokmu bunun filmi çekilse ya o yaşta boğayı nasıl mı öldürdü diyeceksiniz dentan bu özelliği burda zaten
kivanc-ka
kivanc-ka

6 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Hadi bakalım izleyelim ve görelim. Japonlar yine ne saçmalamış....
Berke A.
Berke A.

2 Ocak 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar sırf karete :P veya dövüş izleyecem diye gidenler büyük hayal kırıklığına uğrar benden söylemesi
fulke
fulke

4 Ocak 2005 tarihinde eklendi
dolls'un renklerine bir de kaplan ve ejderhayı ekleyin inanılmaz görsel güzelliği olan harika bir fim, evet senaryo pek sürükleyici değil arada esneyiveriyorsunuz, ama son impatorda büyülendiğimiz yasak şehiri o atmosferi ile tekrar görmek ve koca bir ordu ,okçular, havada yaylanarak gelen oklar,o canım peyzajlar, hüzünlü güzel müziği ve aşk zamanının o hüzünlü güzeli maggie cheung için seyredin ama tabi bu 3 filmi dolls,aşk zamanı ve kaplan ve ejderhayı sevdiyseniz gidin ...
sblatc
sblatc

9 Mart 2005 tarihinde eklendi
Hayran olmamak elde değil,gerçekten büyük bir zevkle izledim Hero'yu.Çok estetik ve hareketli bir filmdi,özellikle bölümleri kıyafet renkleriyle ayırmak daha da farklı bir zerafet katıyor filme.Çok beğendim mutlaka izlenmeli.
ozkandwd
ozkandwd

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
ii deildi yetişkin için degilde bence cocukları eylendirmek için bi film olabilir 5/10 bence
tanilyas
tanilyas

22 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Film tam anlamıyla harika ... seneryo, kostümler, müzik oyuncuları performansı... bazı arkadaşlar filmin mitoji oldugunu unutmuşlar ve jet lii neden havada uçuyor diyorlar :) buna anca gülerim ...mitoloji bu bunda gerçeklik arayamazsınız anlatanlar tarafından o şekilde anlatıla anlatıla günümüze kadar gelmiş... Çin İmparatoru da Tanrının oğlu olarak kabul ediyorlar bu da saçma ve bu gerçektii
delaye
delaye

16 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Bence müthişti. Jet Li'nin uzun süredir izlediğim en iyi filmiydi. Filmde en hoşuma giden şey. Gerçek değiştikçe renklerin de değişmesiydi...Uzakdoğu yine dövüş sanatlarıyla büyülüyor...
toygun-05
toygun-05

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok iyi bir Görsel Şölen
Büyük ekran LCD'nin karşısına kurulun ve gözlerinize bu zevki yaşatın.
Kurgu Çok iyi Hareketli bir son
Bu filmi beğenenler Parlayan Hançerleri kaçırmasın
ozanozborn
ozanozborn

18 Ocak 2006 tarihinde eklendi
abartı sahneleri vardı hiç sevmedim saçmalık diyenler bu filmi oturup bir daha izlesin derim
hiçbir film insanın ruhunu bu kadar iyi okşayıp görsel dinginliğe ulaştıramaz.aksiyon film kategorisine girmeyecek kadar izleyeni terapiye sokan sanatsal bir başyapıt...
mr-seo
mr-seo

3 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Filme cumartesi gittim, pazar gitmemek için zor tuttum kendimi. Olağan üstü bir film, süper bir konu, inanılmaz müzikler, gerçeküstü bir atmosfer. Bu sezon 2004 yılında izlediğim en iyilerden birisi... MUTLAKA GORUN.. Adamlar uçmuş..!
mary-kate-2
mary-kate-2

13 Mart 2005 tarihinde eklendi
hele o en son sahne "İsimsiz bir suikastçi gibi öldürüldü ama bir kahraman gibi gömüldü" bu söz çok hoşuma gitmişti
berakesici
berakesici

3 Haziran 2005 tarihinde eklendi
film adalet ve saygıuzerıne kurulmus basarılı bı cın hong-kong yapımı.sonu dehset verıcı guzel hatta gozlerınızın yasardıgı bıle oluyo imparotorun oldugu sagneler çok güzel
esrak-1
esrak-1

21 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Guzel filmdi de ne felsefe acisindan ne sahneler acisindan (belki sahneler acisindan olabilir aslinda) "Kaplan ve Ejderha" kadar basarili degildi. Ya da bilmiyorum belki Kaplan ve Ejderha'yi daha onceden seyrettigim icin oyle dusunuyorum.
(Evet super bi' yorum oldu!)
Fatih Kocaer
Fatih Kocaer

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
jet li den harika bir film daha karcırdıysanız tavsiye ederim ancak yonetmen cinli yimou zhang ı atlamayalın harika bir is Hollywood dan bagımsız aksiyon filmi cekilecegini kanıtlamıs olmaktadır tebrikler not:sıra ne zaman bize gelecek saygılar e-ben