arcanalgul
13 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Quantin Tarantion filme hayran kalmis ve filmin hakettii izleyici kitlesine ulasmasi icin yapimci olarak filmi tekrar sinemalara veriyor...(Niemans icin...)
Bence doğu sineması mystic konularına drama ve görselliğide soktu.Ve artık dünya sinemasında kesinlikle saygın ve kayda değer bir yerleri var.Konu harika.İnsanların hatta düşmanların ve dostların arasında ki ilişkileri karıştırıyorsunuz filmde.Yani;bunlar mı düşman bunlar mı dost dediğimiz bile oluyor.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Bir adam koca bir imparatorun fikirlerini nasıl değiştiriyor.Bir ara satranç oyununa dönüyor film.Kesinlikle izlenmeli
Filme giderken, tarantino nun iyi yönde verdiği ön yargıyla gittim.Buna rağmen 10 üzerinden 6! Etkilendiğim sahnelerin sayısı 2 veya 3 tür. Aslında konu baya efsanevi ama 3 savaşçı arasında muhabbetler sıkıcı geldi. beklediğimi alamadım.
Hero filmi özellikle muhteşem efektleriyle bir harika!Filmi ilk izlediğim gün çok etkilendim.Devrinin Çin'ini mitolojik bir hava katarak çok iyi anlatıyor.İzlenmesi gereken bir film.
tek kelime ile görsel şölen. filmin her karesi duvar kağıdı gibi. zaten bir efsaneyi anlatıyor. eleştiri yaparken ona göre yapın bence. suda yürüme olayları için ve gökyüzünü öldürme sahnesi tek kelime ile... pardon şöyle bitirelim "herşey cennetin hükmünde" 9.5 tan 10 abi
gercekten muhtesem bi film bence izlenilmesi gerekir... "sacma" gibi yorumlara katılmıyorum bana biri söylesin o zman hangi film sacma deil ki?? gorsellik ve kurgu olarak muhtesem bi film.. ben genelde böyle filmleri sevmem önyargılı izlmeme ragmen cok hosuma gitti.. İzleyiN kesinlikle.. İİ seyirler
hayatım boyunca etkilendiğim az filmden biri. Şiirsel ve renklerle ayırdedilmiş dövüş sahnelerinin oluşturduğu felsefik kompozisyon ile,tüm bunlarla zincirleme ilerleyen aşk ve toplumsal duyguların karışımı göz yaşartıcı etkisiyle, Tam bir başyapıttır benim için..iyi seyirler.
arkadaşlar bu filmin görsel güzelliğinden başka nesinden hoşlandılar anlayamadım doğrusu.seyrettiğim sinema salonunda bir arkadaşın da dediği gibi kahkahalara ben de şahit oldum. hasılı konu ve hikaye olarak bayağı bulduğum bu film görsel malzeme açısından güzeldi fakat izlemeyenlere tavsiye edemeyecceğim.
GOrsel olarak tam bi solen muthis dovus ve kilic sahneleri mevcut ve cekim teknikleri cok guzel.JEt li yi bole epic bi filmde gorucegim aklima gelmezdi.Gidin pisman olmazsiniz
insan böyle filmleri gora ve büyü gibi filmlerden sonra seyredince nasıl oluyorda oluyor bizimkiler rezaleti çekerken bunlar (hele de çinliler) böyle şahaserler çekiyor diye düşünmeden edemiyor.