Film tamamen bir stil oluşturmuş. Baştan sona kendine özgü, farklı, benzersiz. Filme iyi ya da kötü demeden önce söylenmesi gereken budur. Kişisel düşüncem çok olumlu. Çok beğendiğim, zevkle izlediğim bir film. Ama beğenmeyenlerinde filmin özgün halinden ötürü en azından filme saygı duymaları gerektiğini düşünüyorum.
Son zamanlarda izlediğim en etkileyici filmlerden biri. 'En iyi yabancı film' dalında geçtiğimiz sene Oscar adayı olan 'Hero' tam anlamıyla görsel bir şölen. Dövüş kareografileri, mekanları ve renk kullanımı birinci sınıf. Kaçırmayın derim... (9/10)
izlediğim en iyi aksiyon filmi diyebilirim.kesinlikle bilgiğimiz o sıradan filmlerden değil,izlerken sanki Quentin Tarantino filmi izliyordum.içiçe girmiş hikayenin anlatış tarzı izleyiciye yormadan aktarılıyor!
görsel olarak gerçektende etkileyici bir film olduğunu düşünüorum ama çok da doyurucu bulmadım filmi konu olarak..sanki birşeyler eksik kalmış gibi geldi.onun dışında bazı sahnelerden çok etkilendim.özellikle filmin başlarındaki kılıçla dövüşme sahneleri süperdi.birde iki kadının ormanlık alanda yaptıkları dövüşün sonunda rengin değişimi kırmızı oluşu çok iyiydi.birde kadının adamı öldürdükten sonra kılıçı kendine saplaması filmin en duygusal sahnesiydi.ben en çok o sahneyi sevdim