Korku Kapanı
3,7

ayy-y-y
ayy-y-y

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar ilkine bayılmıştım.gerılım doluydu.ama ikincisi o neya oyle zombı fılmı gıbı kes bıç saçma sapan miğdem kalmadı yaikincisi berbat olmuş hiç beğenmedim üçüncüsü çıkmışşimdi bırde ona bakacam başından bellı eder zaten kendını
a-tangulu
a-tangulu

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu filmin bu kadar puan almasına hayretler içindeyim
arif-alkan
arif-alkan

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film de beğeniye değer hiç bir şey yok ve hiç bir sahne beni şaşırtmadı beni şaşırtan bu filmi beğenenlerin olması :(
hitchhiker55
hitchhiker55

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bence çok kötü bir film..tamam bazı sahnelerde gerilim oluyor insan ama filmde cok kopuk sahneler var..Mesela filmin sonunda çamura saplanan sarı renkli cekici kamyoneti filmin sonunda gayet güzel giderken buluyorsunuz..Yine guzel kızlar harcanmıs..
sumru-atalan
sumru-atalan

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu filme yorum yapılmaz ki yani yorumsuz bu film..izledim we inanamadım, 2000 li yıllarda yok zombilerle, kurtadamlarla korku filmi mi kaldı ya..bide 1 tanede değil, 3 kardeşmi ne,aman yarabbi..beyni uçar insanın..10 üzerinden 1, oda emeğe saygımdan yani yoksa 0..hayret walla ne duydum ne gördüm..wasat ötesi..
basak-kiliclar
basak-kiliclar

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
birinci film izlenebilirdi ama ikincisi berbat.tek kelimeyle berbat.boşuna vakit harcamayın izlenecek o kadar güzel filmler var ki