Amerikan Pastası: Düğün
3,8

makarna1976
makarna1976

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
reklem reklam reklam... filmi izleyenlerden harika yorumu gülmekten öldük yorumu.sonra büyük bir beklenti ile filmi izle.sonrası hayal kırıklığı.
bapsteba2005
bapsteba2005

5 Eylül 2003 tarihinde eklendi
Bence ilk iki film amerikan gençliğinin yozlaşmasını çok iyi anlatıyordu.Tabii komedi unsurunu da unutmamak lazım.İlk 2 film gerçekten komikti.3.de bence aynı tarzda ve komikliktedir.
medjai78
medjai78

1 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Çok Güzeldi bence Öbür 2 film arasında bunun yeri Çok farklı onlar kadar beni Güldürmedi ama Araya Bİraz romantizim Gİrince Harika olmuş film.
burcu-peynirci
burcu-peynirci

8 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Film kopuk bir evlenme teklifinin ardından başlıyor bence:)) Ve inanılmaz çikolata ile yüzük sahnesi de unutulmamalı. Hayli iddialı bir komedi filmi olmuş. Doğrusu her şeyi hakediyor.
matlaklak
matlaklak

8 Eylül 2009 tarihinde eklendi
gercekten komik
doguspider
doguspider

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ben ikinci filmin yorumunda demiştim karekterlerin değeri azalıo OZ un seriden ayrılışı we kevin ın çok az oynaması çok kötü olmuş amerikan pastasını amerikan pastası yapan oyuncular yok tek stifler ile jimin babası war onlarada ne kadar istemişlerse wermişlerdir buna inanıyorum ayrılan kişilerin kırıklığı ile izledim filmi ama onların acısını kapatmayı bikaç iyi espiri we düğün de olsa cinsellikle alıyorlar seriyi izlemişseniz izleyin derim yinede 10/8
denizdo
denizdo

29 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Bu film harika çok çok komik steve oynuyan adam bir harika çok çılgın birşey
residentdevils85
residentdevils85

15 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
slm ya film bence mükkemmel tek kelimeyle süper herkes izlesin 1 dk. gülmeden oturabilirseniz ne mutlu ben tüm serisini izledim ama 3. bölüm hiçbirinin yerini tutmaz hani derler ya seriler sona dogru bozulur bunlar tam tersi resmen çıldırmışlar hele o filimin sonuna dogru köpek gezdirme sahnesi gülmekten kusacaksınız ben zor tuttum kendimi... :-D
bende 10/10 aldı
herkese iyi seyirler.......
bt09
bt09

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence serinin en iyisiydi zaten bundan sorna çıkan 4 ve 5 sadece dvd için cekildiği için hiç eski lerini tatı yoktu bu yüzden serinin en yisi her zaman bu kalcağını gösteriyor eğer tabi bir süpriz olmazsa
mrtzmbk
mrtzmbk

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Ya ben filmi aldım fakat izlediğim film de depoya bırakılıpta yetişme olayları fln yoktu Finch de engellemeye çalışmıyordu bu nası oldu anlamıyorum burdaki özetle alakası yok ???...Film o kadar güzel diil serinin 2. ssi muhteşem bu biraz sıkıcı olmus stifler dışında :)
tufandankacan
tufandankacan

25 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Serinin en güzel filmiydi gülmekten karnıma ağrılar girdi özellik stifler hayranları bayılacak çünkü film stiflerin üzerine daha çok yoğunlaşmış 10/10
yucel-yeniceri
yucel-yeniceri

29 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
bu arada serinin devam etmesini istiyoruz.Universal Pic. a istek maili yolladım bile.
logan351991
logan351991

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
umarım bando campıyla bitirmezler bando campı berbat tı eski karakterlerle 5.film gelir eğer gelirse eminim çok güzel şeyler ortaya çıkacaktır michel le jim in evlilikleri stifler ın stiflerlıkları mesela jim in çocuğu olsa ve çocuğuyla olan ilşkisi film in konularından biri olurdu yani çok konu var yeterki 5.film gelsin umarım gelir
boozy91
boozy91

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Amerikan pastası serisi zaten bir harika son filmi de güzel buldum tavsiye ederim..
onur-deveci1989
onur-deveci1989

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence hepsi çok güzeldi keşke televizyonda oynasa inşallah yenisi çekiliyordur