İlk filmden daha iyi en az ikinci film kadar daha eğlenceli ve komik bir devam filmi.Amerikan Pastası'nın ilk filmini fazla beğenmemiş olup ikinci filmini beğenmiş biri olarak kesinlikle üçüncü filmde ikinci film gibi başarılı olmuş diyebilirim yine hem güldürüyor daha fazla eğlendiriyor özellikle bekarlığa veda partisindeki olaylar çok iyi resmen bana kahkaha attı.İkinci filmde nerdeyse hiç sıkılmamıştım fakat bu filmde sonlara doğru tempo düştüğü için sıkıldığım anlar oldu ama kesinlikle filmin geneli hem eğlenceli hem komik.İlk iki filme göre daha çılgın sahneler var filmde ve yine güldürmeyi başaran olaylar var.Çok fazla söylenecek bir şey yok ilk iki filmi beğenmişseniz hiç zaman kaybetmeden üçüncü filmi de izleyin Amerikan Pastası: Düğün hem eğlenceli hem de oldukça komik bir devam filmi olmuş.
ya düşünüyorum’da bu filme stifler’ı koymasalardı bu filmin yanından bile geçilmezdi bence...bazı yerlerinin çok komik olduğu doğru ama bazı yerleride iğrenç ve dans sahnesinde olduğu gibi sıkıcıydı.ayrıca başka bir şey daha film ilk olarak komedi filmi gibi ama sonuna doğru duygusallaşıyor ne bileyim evlilik falan bence filme fazla yakışmamış çünkü biz gençleri kolejdeyken tanıdık ettik bekardılar ondan.bence ilk film daha iyiydi ikinciyi henüz izlemediğimden bilemiyorum.ama diğer iki filmi beğenenler bunuda beğeneceklerdir diye düşünüyorum.7/10 saygılar
Amerikan Pastası ilk filmiyle önemli bir başarı sağlamış ve ilgi görmüştü. Ancak devam filmleri bence ilkinin başarısına hiç ulaşamadılar. Ne 2 nede bu film. Vasatın üzerine çıkamayan sıradan bir devam filmi.
filmde her karakter iyiydi ama stifler karakteri bence filmin en baba karakteri...bütün sahneleri komik.....bi kere daha izleyince daha iy olduğunu anladım