Amerikan Pastası: Düğün
3,8

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

6 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
bana göre amerikan pastası 1,2,3 başyapıttır gelmiş geçmiş en iyi gençlik türünün en iyisidir bazıları çok cinsellik içeriyor diye sitem ediyorlar onlar için tavsiyem recep ivedik en azından cinsel konuşmalar içeriyor sonuç olarak şiddetle tavsiye edebileceğim 100 kerede izleseniz ilk kez izliyormuş tadı alabileceğiniz özenerek seçilmiş ve her oyuncunun ayrı bi keyif yaşattığı inanılmaz eğlenceli komik tam bir çurcunanın ortasında kalacağınız sağlam bir yapımdır mutlaka izleyin pişman olursunuz iyi seyirler...
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Beyazperdeye, sıkı bir veda oldu. Maceraları, her ne kadar onlarsız (Baba hariç!) DVD ortamında da, devam ediyor olsa da, bunlar kadar güldürmüyorlar.
iihunter54ii
iihunter54ii

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Stifler oynuyor ya :D:D koptum resmen fılmın ana karakteri resmen :D 10/10 çok gülüceksın sızıyecek olan arkadaş (*_*)
serhatonce26
serhatonce26

22 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
filmi daha dün izledim gerçekten en iyisi diyebilirim
beck31
beck31

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
hepsi ayri ayri superdir fakat bu bolum bence en iyisiydi diye dusunuorum
sevketkop
sevketkop

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Stifleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :D 10/10
abetis
abetis

8 Ekim 2003 tarihinde eklendi
daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama beyazperde tarafından yazılan filmin yorumuyla film arasında nasıl bir ilişki vardır, bir kişi filmi izleyip nasıl böyle bir özet yazabilir
enesanbar
enesanbar

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Serinin son güzel filmi ne yazık ki :( Finali gerçekten müthişti. Tahmin etmiştim ama her filmin sonunda olduğu gibi :)
nemesis08
nemesis08

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bence serinin en güzel filmi ve türünde tek.
megstory
megstory

14 Haziran 2005 tarihinde eklendi
bence serinin en iyi filmi bu. sean william scott bu filmde adeta coşuyor. tamam diğer filmler de harika ama bu film bir başka. komedi ile romantizmi çok iyi birleştirmişler. hele o gay bar sahnesi var ya müthiş. sarıp sarıp izledim o sahneyi. ayrıca filmin başlarında jimbo stifler ve köpeklerin olduğu sahne de harika.
duygubrethil
duygubrethil

2 Ekim 2003 tarihinde eklendi
ya şimdi, espriler sıradandı sıradan gençlik filmiydi bilmem ne bilmem ne demiyorum... Açıkçası Film komikti ve harika vakit geçirdik, çok güldük, 2. filmi aratmadı, stifflerın ön plana çıktığı da iyi olmuş ne de olsa o bir a.pie klasiği, sean william scott rolünün hakkını iyi veriyor, Ben gidin,görün,gülün derim...
bapsteba2005
bapsteba2005

5 Eylül 2003 tarihinde eklendi
Bence ilk iki film amerikan gençliğinin yozlaşmasını çok iyi anlatıyordu.Tabii komedi unsurunu da unutmamak lazım.İlk 2 film gerçekten komikti.3.de bence aynı tarzda ve komikliktedir.
burcu-peynirci
burcu-peynirci

8 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Film kopuk bir evlenme teklifinin ardından başlıyor bence:)) Ve inanılmaz çikolata ile yüzük sahnesi de unutulmamalı. Hayli iddialı bir komedi filmi olmuş. Doğrusu her şeyi hakediyor.
residentdevils85
residentdevils85

15 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
slm ya film bence mükkemmel tek kelimeyle süper herkes izlesin 1 dk. gülmeden oturabilirseniz ne mutlu ben tüm serisini izledim ama 3. bölüm hiçbirinin yerini tutmaz hani derler ya seriler sona dogru bozulur bunlar tam tersi resmen çıldırmışlar hele o filimin sonuna dogru köpek gezdirme sahnesi gülmekten kusacaksınız ben zor tuttum kendimi... :-D
bende 10/10 aldı
herkese iyi seyirler.......
bt09
bt09

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence serinin en iyisiydi zaten bundan sorna çıkan 4 ve 5 sadece dvd için cekildiği için hiç eski lerini tatı yoktu bu yüzden serinin en yisi her zaman bu kalcağını gösteriyor eğer tabi bir süpriz olmazsa